Ferhat Göçer... BÖYLE KLİP YÜZ YILDA BİR ÇEKİLİR!

Ferhat Göçer... BÖYLE KLİP YÜZ YILDA BİR ÇEKİLİR!

Aşk şarkılarının eşsiz sesi Ferhat Göçer, unutulmaz tattaki aşk şarkılarının yer aldığı yeni maxi single’ı Ağır Yaralı ile sevenleriyle buluşuyor.

26 Haziran’da radyo, televizyon, müzik market ve tüm dijital platformlardaki yerini alan maxi single, üç şarkıdan oluşuyor.

Klasikleşmiş romantik şarkılarına yenilerinin ekleneceği single'da, sözleri Zeynep Talu’ya, bestesi Ferhat Göçer’e, düzenlemesi ise Milad’a ait olan çıkış şarkısı Ağır Yaralı'ya Ercan Şencan yönetmenliğinde bir de klip çekildi.

26 Haziran'da yayına giren kliple ilgili sanatçı ''Böyle klip yüz yılda bir çekilir. İstanbul'u bu kadar boş yakalayıp eşsiz bir klip çektik. Sanıyorum İstanbul'da böyle bir klip bir daha çekilemez'' dedi.

4 aylık karantina döneminde şarkılara büyük bir titizlikle hazırlanan sanatçının, üç gün üç gece süren Ağır Yaralı şarkısının klibinde, İstanbul'un bomboş sokakları ve Kefken Pembe Kayalarda çekilen eşine yüz yılda bir rastlanacak görüntüler yer alıyor.

Sokağa çıkma yasağı döneminde özel izin alarak İstanbul'un boş olmasını değerlendiren Ferhat Göçer, 24 saat kalabalık olan bu şehrin eşsiz anlarını da klibiyle ölümsüzleştirdi.

Söz ve müziği Milad’a ait olan albümdeki diğer şarkı “Aramızdaki Mesafeler” ise iki versiyonu ile maxi single’da yer alıyor.

Söz, beste ve aranjmanı Milad’a ait olan şarkının akustik düzenlemesi Cenk Kandıralı’ya ait.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.