Ferhat Göçer... EN GÜZEL ŞARKILARI KADINLAR İÇİN!

Ferhat Göçer... EN GÜZEL ŞARKILARI KADINLAR İÇİN!

Ferhat Göçer Kıbrıs'tan kadınlara seslendi ve “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Bu topraklarda kadınlar gün doğmadan önce uyanırlar, çünkü güneşi kadınlar uyandırır” dedi.

Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak Girne Rocks Hotel’de konser veren Ferhat Göçer şarkılarını bu kez kadınlar için seslendirdi.

Oldukça büyük ilgi gören konserinde sevilen şarkılarını seslendiren ünlü sanatçıyı dinlemeye gelenler arasında kadın dinleyicilerin fazla olması dikkat çekti.

Kadınların konsere daha fazla ilgi göstermeleri üzerine konser sonrası gazeteciler kendisiyle yaptığı röportajda Ferhat Göçer’e bir muhabir “Tüm dijital dinleme platformlarından alınan verilere göre Ferhat Göçer’in dinleyici kitlesinin yüzde yetmişinin 20 yaş üzeri kadınlar olduğunu tespit edilmiş. Bu önemli bir bilgi ne diyeceksiniz?”diye sordu.

Ferhat Göçer’de konserlerinde kadın dinleyici sayısının her zaman fazla olmasının kendisinin de dikkatini çektiğini söyleyerek şöyle devam etti  “Bunu ben de konserlerimde görüyorum.

Bugün de gördünüz kadınlar daha fazla ve rakamlarda bunu doğrulamış. Benim için gurur verici bir durum.

Bunu Dünya Kadınlar Günü’nde öğrenmiş olmamda çok güzel oldu”  dedi ve muhabire sorusu için teşekkür etti.

Bu durumdan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten sanatçı dünya kadınlar günü dolayısıyla tüm kadınları kutlarken “Bu topraklarda kadınlar gün doğmadan önce uyanırlar çünkü güneşi kadınlar uyandırır.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.