Ferhat Göçer...HALUK LEVENT'E TT JESTİ!

Ferhat Göçer...HALUK LEVENT'E TT JESTİ!

Haluk Levent Takipçilerine Ferhat Göçer'i Takip Etmeleri İçin Tweet Atınca, Bunun Altında Kalmak İstemeyen Ferhat Göçer Bir İleti Yazarak Takipçilerinden Haluk Levent’i TT Yapmalarını İstedi...

Geçtiğimiz günlerde Twitter'da kendisini takip edenleri takip etme kampanyası başlatan Ferhat Göçer, "Twitter tarihinin en büyük takibe takip operasyonunu başlatıyorum" demişti.

Bunun üzerine sosyal medya da kendisini destekleyen olduğu kadar eleştiren de çok olmuştu. "Takibe takip ayıp bir şey değil, Twitter’in doğasına uygun" diyen Ferhat Göçer'i destekleyenlerden biri de Haluk Levent olmuştu.

 

İlk Adım Haluk Levent'den Geldi...

 

ferhat-gocer-(2).jpg20.jpg

 

Bunun üzerine Ferhat Göçer ''Arkadaşlar harikasınız beni mahcup etmediniz. Dostum Haluk Levent'e çok teşekkürler bu dakikadan sonra senin ve Ahbap Yardim ailesinin yürüttüğü iyilik hareketinin eylemlerini duyurmak için ben ve takipçi arkadaşlarım her an hazır ve nazırız. Aşağıdaki jestimizi kabul et lütfen.'' diyerek teşekkürlerini iletti.

 

ferhat-gocer-(1).jpg20.jpg

Ferhat Göçer'in takipçilerinin desteği ile Haluk Levent, yaklaşık yarım saat içinde Trend Topic listesinde 6. sıraya kadar yükseldi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.