Ferhat Göçer… HERKESİ TİYATROLAR GÜNÜNDE TİYATROYA GİTMEYE DAVET ETTİ!

Ferhat Göçer… HERKESİ TİYATROLAR GÜNÜNDE TİYATROYA GİTMEYE DAVET ETTİ!

BVS Group bünyesindeki “Kalamış’ın İncisi Paysage Restaurant”da müzikteki kendine özgü hareketi, hasreti ve ihtirasıyla güçlü yorumcu Ferhat Göçer sahne aldı.

 

İstanbul’un gece hayatı denilince akla gelen tek yer “Kalamış’ın İncisi Paysage Restaurant” her bir köşesinde farklı tatlarla karşılaşacağınız lezzet durakları ve dillere destan gece hayatıyla  açıldığı günden beri eğlencenin vazgeçilmez adresi oldu.

Bu cumartesi ise  yoğun istek üzerine romantik şarkıların başarılı yorumcusu Ferhat Göçer sahne aldı.

Ferhat Göçer konukların  ilgi odağı olmayı başararak,  her zamanki gibi muhteşem bir performansla misafirlerine yeri doldurulmayacak anlar yaşattı.

Türkü'den, Arya'ya tüm istekleri tek tek seslendiren Ferhat Göçer, saat on ikiyi geçince bu günün 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü olduğunu belirterek

 -“Tiyatroya sahip çıkmalıyız, tiyatro sanat dünyamızın en saygın kollarından biridir diyerek herkesten bugün tiyatroya gitmesinin sözünü aldı.”

Ünlü sanatçının  hayranları; sıcak ve samimi  alkışlarla salladığı Kalamış Paysage Restaurant’taki  eğlenceyi bırakmayarak gecenin geç saatlere kadar eğlendiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.