Ferhat Göçer... RESMEN YEŞİL SAHALARDA!

Ferhat Göçer... RESMEN YEŞİL SAHALARDA!

Ferhat Göçer, sanatçı, doktor ve spor kulübü yöneticisi unvanlarının yanına bir yenisini ekledi: Lisanslı futbolcu...

Asıl mesleği doktorluk olmasına rağmen yorumculukta önemli başarılar kazanan ve Sarıyer Spor Kulübü'nün yöneticiliğini yapan Ferhat Göçer, futbola olan tutkusunu resmiyete döktü. Bugüne dek yakın dostlarıyla maç yaparak futbol hasretini dindiren Göçer, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) lisanslı sporcusu oldu.

44 yaşındaki Ferhat Göçer TFF kontrolünde gelecek hafta start alacak olan Master Ligi'nde mücadele eden Üsküdar Masterler Futbol Kulübü ile anlaştı.

Aynı zamanda Spor Toto 2. Lig takımlarından Sarıyer'deki yönetim kurulu üyeliğini de sürdüren ünlü sanatçı, futbol aşkını ve hedeflerini şöyle anlattı:

"Futbol, hem oynayana hem izleyene zevk vermeli. Bizde para konuşulmaz! Bu işi profesyonel olarak yapanlar da aldıkları ücretlerin karşılığını vermeli. Ben bu yaşımda birçok projemi iptal ederek futbolcu lisansı çıkardım. Gelecek haftadan itibaren Üsküdar Masterler Kulübü formasıyla ligde ter dökeceğim.

Çok iyi bir kadromuz var. Mustafa Yazıcı, Uğur Özcan, Levent Köse ve Çetin Savaş gibi, gençlere taş çıkartacak kadar iyi oyunculara sahibiz. Oynadığımız beş hazırlık maçını da kazandık. Umuyorum ki ligde de çok başarılı olacağız. Hedefimiz Türkiye şampiyonluğu."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.