Ferhat Göçer... UNUTULMAZ 'ZAFER BAYRAMI' KONSERİ!

Ferhat Göçer... UNUTULMAZ 'ZAFER BAYRAMI' KONSERİ!

30 Ağustos Zafer Bayramı, Ağaoğlu Maslak 1453’te muhteşem bir organizasyonla kutlandı.

Kortej yürüyüşü ile başlayan kutlamada, büyük kalabalığın yanı sıra  Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Burak Kutluğ, Ağaoğlu Yönetim Hiz. A.Ş ve  Maslak 1453 Yönetim Hiz. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bozan, Mert Ağaoğlu ve Ayten Alpar ile birlikte yürüyüşe en ön sıradan katılarak, Türk bayraklarıyla marşlar söyledi. 

Yürüyüşün sonunda Ali Ağaoğlu ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Maslak 1453’teki Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğraflarından oluşan sergiyi gezdikten sonra Atatürk heykelinin önüne çelenk bıraktılar. 

“FERHAT GÖÇER’DEN UNUTULMAZ KONSER” 

ferhatgocer-zaferbayrami.jpg

Yürüyüşün ardından kutlama kapsamında sahne alan Ferhat Göçer, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Zafer bayramımızı kutladığımız bugünde sizin huzurunuzda olmak benim için büyük mutluluk diyen Ferhat Göçer; “Bu gecenin coşkusuna yakışır bir şekilde başlamak istiyorum.

Her şartta başımızın öne eğilmemesi gerekiyor” diyerek “Başın Öne Eğilmesin” şarkısını coşku dolu kalabalıkla birlikte seslendirdi.

Ardından sevenleriyle birlikte fotoğraf ve video çekerek bu muhteşem anı ölümsüzleştirdi. 

Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalarak harika bir performansa imza atan başarılı sanatçı, konserini “10. Yıl Marşı” ile noktaladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.