Ferman - Hilal Toprak... ALMANYA'DA NİKAH TÜRKİYE'DE KINA!

Ferman - Hilal Toprak... ALMANYA'DA NİKAH TÜRKİYE'DE KINA!

Geçen hafta Münih'te sürpriz bir şekilde dünya evine giren sevilen sanatçı Ferman Toprak ile eşi Hilal Toprak kına gecesi yaptı.

 

   Geçtiğimiz gece düzenlenen davete katılan sosyetenin tanınmış simalarından  Pervin Ersoy, Özge Peker, Burcu Hattat, Bilge Eren, Emel Oysal, Nilgül Telli, Ebru Seyyar, Pınar Saral, Nilüfer Şimşek, Femin Yanal Özkaynak, Müge Canmutlu' nun yanı sıra Didem Petekkaya, Özlem Yıldız, Emel Yıldırım, Merve Özbey ve yakın arkadaşları da mutlu gününde Hilal Toprak'ı yalnız bırakmadı.

    Kınayı Emel Yıldırım yaktı

  Görkemli gecede, cibinlikli kına tahtı unutulmazken; kırmızı renkli kaftanı ve duvağıyla Hilal Toprak, kına yapılan sahneye arkadaşlarının ellerindeki mumlar eşliğinde geldi. Hüznü ve sevinci bir arada yaşayan Hilal Toprak'ın kınasını ise kısa bir süre önce Erdal Acar'dan boşanan Emel Yıldırım yaktı.

Kına yakıldığı sırada sevilen şarkıcı Ferman Toprak da "Kınayı getir aney" isimli türküyü seslendirdi. Duygu dolu anların yaşandığı gecede, evli çiftin kına yakılırken heyecanı da gözlerden kaçmadı.

    "Rüya gibi"

   Kına yakılmasından sonra davetlilere sahneden seslenen Ferman Toprak ve Hilal Toprak ,Münih'te kıyılan yıldırım nikahı sonrası böyle bir kına gecesi kutlamasında sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyuz. Sekiz güne ne çok şey sığdırdık. Rüya gibi adeta... Darısı tüm bekarların başına. " diyerek ortak duygularını dile getirdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.