Ferman Toprak.. AVRUPA`DAN ÖDÜL!

Ferman Toprak.. AVRUPA`DAN ÖDÜL!

17 Mart`ta müzikseverlerin beğenisine sunacağı yeni albümünü tamamlayan başarılı isim Ferman Toprak`a Avrupa`dan ödül aldı.

Almanya'nın Dusseldorf kentinde yapılan ödül töreninde fantezi müzik dalında en başarılı erkek sanatçı ödülüne layık görülen Ferman Toprak, Avrupa Başarı ödülünü organizasyonu gerçekleştiren Markaimaj Medya'nın sahibi İlknur Akagündüz'ü temsilen Tülin Ürker'in elinden sahneye çıktığı Faceclup'te aldı.

Yoğun sahne programı ve hava şartları nedeniyle Almanya'ya gidemeyen başarılı isim, mekanı dolduran konukların alkışları eşliğinde ödülünü alırken, mutluluğunu da sevenleriyle paylaştı.

Sahneden hayranlarına seslenen Ferman Toprak "Beni böylesine güzel bir ödüle layık gördükleri için emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Yepyeni albüm 17 Mart'ta geliyor.Bu anlamlı ödül bana yeni albüm öncesi çok büyük moral oldu "dedi.

Ferman Toprak'ın konuşması,hayranlarının "Avrupa Avrupa duy sesimizi. İşte bu Ferman Toprak'ın ayak sesleri " isimli tezahüratlarla sık sık kesildiği de gözlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.