Ferman Toprak... DARP İLE SUÇLANMIŞTI, AÇIKLAMA GELDİ!

Ferman Toprak... DARP İLE SUÇLANMIŞTI, AÇIKLAMA GELDİ!

5 katlı lüks villasını tadilatını yaptıran ünlü şarkıcı Ferman Toprak, parasını vermediği işçileri dövdüğü gerekçesiyle gözaltına alındı. Ferman Toprak sosyal medya hesabından konu ile ilgili bir açıklama yayınladı.

Ferman Toprak bugün medyada yer alan haberler ve suçlamalar ile ilgili sosyal medya hesabından yayınladığı açıklamada,

'Hakkımda yapılan haber sonrası, tarafıma bilinçli ve örgütlü bir linç girişimi başlatılmıştır. Haber içeriğinden de anlaşılacağı üzere; Haksızlığa, maddi ve manevi zarara uğrayan tafar şahsımdan başkası değildir' dedi,

fermantoprak-aciklama.jpg

"KİMLİĞİME ZARAR VEREN HERKESE İLİŞKİN GEREKLİ TAKİP VE ŞİKAYETLER YAPILACAK"

Toprak, paylaşımının devamında şunları kaydetti: "25 senelik sanat hayatımda, kendi kazancımdan fazla, çalışanların, emekçilerin yanında olduğumu; sanat camiasında beni tanıyan herkes bilir.

İşçiler ve emekçiler baş tacıyken; sadece tanınırlığımdan yola çıkarak haksız kazanç elde etmek maksadıyla, gerçek olmayan iddialarla tarafıma ve kimliğime zarar veren herkese ilişkin gerekli tüm takip ve şikayetler de yapılacaktır.

Olay adli mercilere intikal etmiştir. Tüm şikayetler ve hukuki süreç sonuna karar avukatım Ergin Haseki tarafından takip edilecektir."

Açıklama ile yetinmeyip darp haberini yapan Show TV'ye de konuşan Ferman Toprak, 'Asıl mağdur benim' dedi.

Önceki gün evinin tadilatını yapan işçileri darp ettiği gerekçesiyle karakolluk olan şarkıcı Ferman Toprak yaşanılan olayda asıl mağdurun kendi olduğunu belirtti.

Evine gelen işçilerin kendilerine "Ya bu parayı vereceksin ya da burada cinayet çıkacak" dediğini belirtti.

MİMARIN MESAJIYLA BAŞLADI

Toprak, mimarın kendisinden ara ara para aldığını söyledi. Mimara 140 bin verdiğini belirten şarkıcı işçilere de 50 bin kadar para verdiğini söyledi. Mimar aradan çekildikten sonra elini taşın altına koyduğunu belirten Toprak işçilerin kendine, "Ağabey her yerden fiyat al.

Nereden en düşük fiyat alıyorsan biz sana onun metrekarede 50 lira altına biz yapacağız." dedi. Toprak bu sözler üzerine eve usta getirdi. Çalışanlar Toprak'ın yanında ustayı görünce tepki gösterdi.

"700 BİN LİRA SENİN İÇİN NE Kİ.."

İşçilere, "Siz 700 bin lira dediniz. Ben de fiyat almak için başka usta getirdim" diyen Toprak'a işçiler, "700 bin lira senin için ne ki" yanıtını verdi. Toprak daha sonra "Ben sizin emeğinizi vermek istiyorum" deyince bu kez işçiler "Ya bu para verilecek ya buradan cinayet çıkacak" dedi.

İŞÇİLER SİTEDEN GÖNDERİLDİ

İŞÇİLER SİTEDEN GÖNDERİLDİ

Yaşanılan gerginliğin ardından işçileri evinden gönderen Ferman Toprak, sitesinin güvenliğini uyardı. Ancak ertesi sabah Toprak bir şok daha yaşadı. Toprak, "Bir gün sonra baktım kapıdalar. Aynı arabalarla. Haneye tecavüze gelmişler" ifadelerini kullandı.

Toprak, silahın kabzasıyla işçilere vurulduğu iddiasına da "Asla öyle bir şey yok" diye yalanladı.

Show Haber'de yer alan habere göre işçilerin şikayetinin ardından Toprak karakola davet edildi. Ferman Toprak da işçilerden "haneye tecevüz' ve 'kasten yaralamadan' şikayetçi oldu.

Bir buçuk milyonluk anlaşma olduğunu da 'Vallahi billahi tallahi yalan' sözleriyle yalanlayan Toprak, "Mesajlaşmalar ortada. Ben bu adamları hayatım boyunca tanımadım, görmedim bilmedim. Bu mimarın sayesinde görüp tanıdım." dedi. Ünlü şarkıcı ayrıca mimarın telefonlarına çıkmadığını belirtti ve "Tamirat yok ev bitik" diyerek tepki gösterdi.

Toprak'ın avukatı ise mimarın işçilere, "Siz nasıl bir terbiyesizsiniz. O adamın evine nasıl gidersiniz. Muhatabınız benim" diye mesaj attığını ayrıca eve falçatayla geldikten sonra işçilerin daha sonra Toprak'a özür mesajı attığını belirtti.

Toprak elindeki mesajları da kanıt olarak polise sundu. Olayla ilgili son sözü yargı verecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.