Fettah Can... 'BABA OLMAK DÜNYANIN EN GÜZEL ŞEYİ!'

Fettah Can... 'BABA OLMAK DÜNYANIN EN GÜZEL ŞEYİ!'

Ekim 2017'de ikiz babası olan ve çıkardığı yeni sıngle’ı ‘Aradığım Aşk’ ı ilk kez görücüye çıkaran Fettah Can büyük beğeni topladı.

FETTAH CAN YENİ SINGLE’NIN İLK KONSERİNİ VERDİ

 

Romantik şarkıların sevilen ismi başarılı müzisyen Fettah Can, İsfanbul Açıkhava sahnesinde dinleyicilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

Ünlü sanatçının “Boş Bardak, Işıklı Yol, Özledim” gibi sevilen şarkılarını seslendirdiği konserde yeni single’ı ‘Aradığım Aşk’ı da dinleyicilerin beğenisine sundu.

Müzikseverlerden tam not alan Can uzun süre alkışlandı. Yeni sıngle çalışmasının çıktığı gün sahne alan Can’ ın heyecanı da gözlerden kaçmadı.

2 saat boyunca sahnede kalan ve eski yeni dillere dolanan hit şarkılarını seslendiren Fettah Can, sahne performansıyla da büyük beğeni topladı.

Single için çok iyi yorumlar aldım

Fettah Can, dokuzuncu yeni single çalışmasıyla ilgili ilk tepkiler sorulduğunda ise çok iyi yorumlar aldığını söyledi.

Klip çekiminde ve klipte kullandığı yelkenliden de bahseden Fettah Can, ‘Çok keyifliydi ama deniz üzerinde ki şartlar insanı zorluyor’ dedi.

Yelkenliyi kullanmak için yedi saat eğitim aldığını da belirten Fettah Can yeni projeleriyle ilgili de sürprizleri olacağını söyledi.

Ayrıca ikiz bebekleriyle ilgili reklam tekliflerinin gelip gelmediği sorulan Fettah Can, ‘Baba olmak dünyanın en güzel şeyi.

Biz Cansu ile birlikte onların yüzü görünsün istemedik hiç de paylaşmadık. Ama içimize sinen bir şey olursa buna Cansu ile birlikte karar veririz’ dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.