Fevziye Çamer... BU YIL BEST MODEL ONUN ANISINA YAPILACAK!

Fevziye Çamer... BU YIL BEST MODEL ONUN ANISINA YAPILACAK!

34. Best Model Türkiye Yarışması, bu sene kaybettiğimiz moda dünyamızın duayenlerinden Sayın Fevziye Çamer’in anısına yapılacak. 34. Yaşını kutlayan Best Model Türkiye Yarışması’ nın yarı finali Covid19 virüs tedbirleri en üst seviyeye alınarak, Temmuz ayı içerisinde Taksim Sofitel Otel’de gerçekleşecek.

Erkan Özerman başkanlığında yapılacak olan Best Model Türkiye Yarışması’ nın Organizasyon Komitesinde;  Sevgi Kocaman, Tuğçe Sarıkaya Dağıstan, Selin Boronkay, Asil Çağıl, Almila Nur Özerman, Aslıhan Karalar, Serkan Cepheci, Ahmet Güneş, Derya Ekşioğlu, Muammer Kapucuoğlu, Volkan Yüksel, Gülafer Ataş, Ülkü Ülkügüner ve Suat Doruk yer alıyor. 

Erkan Özerman, virüse ve spor salonlarının kapalı olmasına rağmen bu sene yine çok yüksek sayıda başvuru geldiğini, yarışma için hazırlanan gençleri bekletmemek adına yarışmayı ertelemek yerine, sosyal mesafe kurallarını en üst seviyeye taşıyarak gerçekleştireceklerini belirtti.

 

Türkiye’ye Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ, Burak Özçivit, Tolgahan Sayışman, Çağatay Ulusoy, Şenay Akay,  Deniz Akkaya, Sema Şimşek, Burak Hakkı, Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Furkan Palali ‘ Aslıhan Karalar, Tuğçe Sarıkaya, Burak Çelik, Berk Atan, Onur Seyit Yaran, Mert Öcal, Barış Murat Yağcı, Tuğba Melis Türk, gibi birbirinden ünlü isimler kazandıran Best Model bu sene 34. Yaşını kutluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.