'Fikret Şeneş Şarkıları' ... AJDA PEKKAN İSTEMEDİ MURAT BOZ VAZGEÇTİ!

'Fikret Şeneş Şarkıları' ... AJDA PEKKAN İSTEMEDİ MURAT BOZ VAZGEÇTİ!

'Fikret Şeneş Şarkıları' albümünün yapımcısı Murat Yıldırım, Ajda Pekkan'ın neden albümde yer almadığından Murat Boz'un son dakikada şok eden kararına kadar birçok konuda 'Magazin Noteri' programına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yapımcı Murat Yıldırım, ilk olarak 'Kimler Geldi Kimler Geçti' ve 'Sensiz Yıllarda' gibi Fikret Şeneş şarkılarıyla özdeşleşen Ajda Pekkan'ın, neden albümde yer almadığını açıkladı.

"Ajda Hanım'ın evine gittik ve albümde şarkı söyleyecek isimleri kendisine gösterdik.

İsterse albümün yapımcılığını kendisinin de yapabileceğini söyledik. Ancak kendisi projede yer almak istemediğini bize net bir şekilde söyledi."

"Hatta ‘Memleketim’ şarkısı için Semiramis Pekkan'ı da aradık ve Ajda Pekkan'la birlikte söylemelerini teklif ettik.

Semiramis Hanım da üzülerek geri aradı ve 'Keşke Ajda ile böyle bir durum olmasaydı'dedi."

Bu açıklama ile hastanedeki son günlerinde Fikret Şeneş’i ziyaret etmemesi nedeniyle usta sanatçının ailesinin, Ajda Pekkan’ın albümde yer almasına izin vermedikleri söylentileri netliğe kavuşmuş oldu.

"MURAT BOZ ÖNCE SÖZ VERDİ, SONRA VAZGEÇTİ"

Önce albümde yer almayı kabul eden ancak Ajda Pekkan'ın yer almayacağını öğrenince vazgeçen isimler olduğunu da belirten ünlü yapımcı, "Murat Boz, söyleyeceği Fikret Şeneş şarkısını dahi seçmişti. Ancak daha sonra vazgeçti" şeklinde konuştu.

BARIŞ MANÇO ALBÜMÜ MÜJDESİ

Aysel Gürel (Aysel’in), Zeki Müren (İşte Biziz Zeki Müren), Kayahan (Kayahan’ın En İyileri), Muazzez Abacı (Sezen’imin Şarkıları) ve Fikret Şeneş (Fikret Şeneş Şarkıları) saygı albümüne imza atan Moko Yapım sahibi Murat Yıldırım, telefon ile bağlandığı 'Magazin Noteri' programında yeni albüm çalışmasını da müjdeledi.

Türk Anadolu rock müziğinin dev ismi Barış Manço'ya saygı albümü üzerinde çalıştıklarını belirten Murat Yıldırım, "Oğulları Doğukan ve Batıkan'la görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Bayağı yol aldık, 20 parçadan oluşan çok güzel bir albüm olacak" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.