'Filinta'... DİZİ SETİ, ÖĞRENCİLERLE ŞENLENDİ !..

'Filinta'... DİZİ SETİ, ÖĞRENCİLERLE ŞENLENDİ !..

Münevver Ayaşlı Çocuk Akademisi’nde eğitim gören ve TEOG (Temel Eğitiminden Ortaöğretime Geçiş) sınavlarında başarılı olmuş ilköğretim öğrencileri, geçtiğimiz günlerde ES Film’in yapımcılığını üstlendiği Filinta setini ziyaret etti.

Üsküdar Gençlik Akademisi bünyesinde yer alan Münevver Ayaşlı Çocuk Akademisi’nde eğitim gören ve TEOG (Temel Eğitiminden Ortaöğretime Geçiş) sınavlarında başarılı olmuş ilköğretim öğrencileri, geçtiğimiz günlerde ES Film’in yapımcılığını üstlendiği Filinta setini ziyaret etti.

Çekimleri İzmit Seka Film Platosu’nda devam eden TRT’nin sevilen dizisi Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’ dizi seti,  bir yanda yoğun çekimlerine devam ederken, diğer yanda yaşları 12 ila 14 arasında olan 40 öğrencinin keyifli ziyaretiyle şenlendi.

Hayranı oldukları oyuncularla biraraya geldiler…

Öğretmenlerinin eşliğinde, Filinta’nın büyülü ve tarihi dünyası içinde neşeli bir gün geçiren öğrenciler, mutlu bir hafta sonu geçirerek, hem yoğun okul temposundan uzaklaştılar, hem de anılarına unutamayacakları bir gün daha eklediler. 

Öğrenciler, Avrupa’nın en büyük platosunu gezip, bol bol fotoğraf çekme imkanını yakalarken, diğer yandan sevip, hayranı oldukları lakapları, nam-ı diğer ‘Bıçak Ali’ ve ‘Padre Celal’ , ‘Gazanfer  olan usta oyunculardan Cem Uçan ve Rıza Kocaoğlu ve Emre Canpolat’ın yanı sıra dizide ‘Kardeşlik Teşkilatı’nın üyeleri olan Yiğit Uçan ve Mustafa Yıldıran ile fotoğraflar çektirip, sohbet etmek için birbirleriyle yarıştılar.   

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.