FİLİNTA`DA AYRILIK!

FİLİNTA`DA AYRILIK!

Filinta`nın ortak yapımcılarından Bülent Turgut Filinta`dan ayrıldığını tüm ekip arkadaşlarına attığı mail ile duyurdu.

Söz konusun mail;

Uzun zamandır birlikte çalıştığımız ve hayata geçirdiğimiz Filinta'dan 4. bölümün tamamlanmasını müteakip ayrılıyorum. Her anından, her karesinden büyük bir keyif aldığım, dekorundan, kostümüne, silahından-patlamasına, senaryosundan, castına, SFX'inden-VFX'ine tüm safhalarını ince ince tasarlayıp uyguladığımız, tüm zorluklarını birlikte göğüslediğimiz Filinta?nın her bir karesinden gurur duydum.

Filinta oldu ve güzel oldu. Daha da güzel olacak. Herkesin emeğine yüreğine sağlık. İşe başladığımızda; "Türkiye'de imkansız, bu senaryolar çekilemez" diyen yüzlerce insana rağmen inandık ve çekilebileceğini gösterdik.

Daha fazlasını da yapacağınıza inancım sonsuzdur. Süreç içinde projeye inanan ve birlikte yola çıkan tüm ekiplerimle gurur duyuyorum.Uzun zamandır üzerinde çalıştığım ve yine sıradışı olan "Çiçeklerin Aşkı"(Filinta'dan sonra biraz soft kaçıyor tamam:)projemi hayata geçirmek üzere aranızdan ayrılıyorum. Filinta'yı hak ettiği yere ulaştıracağınızdan en ufak kuşkum yok. 100'lerce bölüm Filinta diyorum.Allah herkese kolaylık versin."

Sevgi ve saygılarımla,

Bülent Turgut

CEO/Producer Maya TV Sinema

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.