Fırat Tanış... "MECZUP" KARAKTERİ İLE ŞAŞIRTMAYA HAZIRLANIYOR !..

Fırat Tanış... "MECZUP" KARAKTERİ İLE ŞAŞIRTMAYA HAZIRLANIYOR !..

Fırat Tanış, yapımcılığını ve yönetmenliğini Kürşat Kızbaz'ın üstlendiği 1 Nisan'da izleyiciyle buluşacak olan "Somuncu Baba Aşkın Sırrı" filminde çarpıcı bir rolle izleyiciyle buluşacak.

Akıl sınırlarını zorlayan, dış görünüşte deli, iç dünyasında ise bilge bir meczup rolünü canlandıran Fırat Tanış; ilahi aşkın sırrına ulaşmış ve bu sırrın yükünün altında kalmış bir meczup olarak "Somuncu Baba Aşkın Sırrı" filminin çarpıcı karakterleri arasında yer aldı.

Filmin yapımcısı ve yönetmeni Kürşat Kızbaz, "Fırat Tanış'a bu rolü teklif ettiğimde böylesi bir karakteri canlandırmaktan büyük bir zevk alacağını, senaryoyu ve projeyi çok sevdiğini ve bu karakterin filmin dramatik yapısına büyük katkılar sağlayacağını söyledi. 

Sette kostümüne yeni eklemeler yapıp değişik aksesuarlar üreterek rolüne çok iyi hazırlandı. Film boyunca yağmur da dahil tüm sahnelerde çıplak ayakla oynayan tek kişiydi. 

Dağda cami inşaatı sahnelerinde çıkan fırtına ve şiddetli yağmurda dahi ayakkabı giymeyerek konsantrasyonunu kesinlikle bozmadı. Ayrıca yazılan senaryo dışında doğaçlama repliklerle de filme büyük katkı sağlayıp izleyiciye farklı bir sürpriz yaptı." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.