Frank Sinatra... 100. DOĞUM GÜNÜNE ÖZEL ANLAMLI KONSER !..

Frank Sinatra... 100. DOĞUM GÜNÜNE ÖZEL ANLAMLI KONSER !..

Efsane sanatçı Frank Sinatra doğumunun 100. Yıldönümünde özel bir konserle anılıyor.

Dünyaca ünlü efsane sanatçı Frank Sinatra’nın 100. doğum günü dünya çapında çeşitli etkinlik ve organizasyonlarla kutlanıyor. Frank Sinatra’yı anma şölenine dönüşen 100. Yaş günü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen en önemli etkinliklerden biri de “Sinatra 100 — An All-Star GRAMMY® Concert”. Grammy Ödüllü dünyaca ünlü sanatçılar Lady Gaga, Celine Dion, Alicia Keys, Tonny Bennett, Zack Brown, John Legend, Carry Underwood, Harry Konick JR “Sinatra 100 — An All-Star GRAMMY® Concert”de muhteşem performansları ile unutulmaz Frank Sinatra şarkılarını seslendiriyorlar. 

Frank Sinatra’nın doğum günü anısına hazırlanan bu çok özel konser 23 Aralık Çarşamba günü saat 20:00’de Vakko sponsorluğunda Power TV’den yayınlanacak. 

12 Aralık 1915 tarihinde doğan ve sahip olduğu birçok farklı özelliği ile ön plana çıkan Frank Sinatra, muhteşem sesi, sesini kaybedişi, karmaşık aşk hayatı ve gizemli karakteri ile yıllara ve sanata damgasını vurdu. My Way, Strangers In The Night, Something Stupid, All The Way, The Lady is a Tramp, I'm A Fool To Love, New York New York, Witchcraft, How Insensitive gibi ünlü şarkılarıyla dünyada ve Türkiye’de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Frank Sinatra 9 Grammy Ödülü, 60 film, 578 yayınlanmış şarkı ve 1.800 kayıt ile bugün halen en çok konuşulan sanatçılardan bir olma özelliğini taşıyor. 

Frank Sinatra hayranlarının büyük bir merakla beklediği“Sinatra 100 — An All-Star GRAMMY® Concert”, 23 Aralık Çarşamba saat 20:00’de Power TV’nin Digitürk 100, D Smart 119 kanallarından ve uyduda Türksat- 4 A Batı kapsama alanından izlenebilecek. Tekrarı ise 27 Aralık Pazar günü 21:00’de yayınlanacak. 

Moda ve sanatı birbirinden ayırmayan ve bu alanda her zaman ilklere imza atan Vakko sponsorluğunda yayınlacak “Sinatra 100 — An All-Star GRAMMY® Concert”de, milyonlarca hayranının desteği ile efsaneye unutulmaz bir ‘İyi ki doğdun’ mesajı verilecek...

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.