Frankenstein... "CADILAR BAYRAMI" NA ÖZEL İLGİNÇ BİR FİLM !..

Frankenstein... "CADILAR BAYRAMI" NA ÖZEL İLGİNÇ BİR FİLM !..

29 Ekim’de Mars Dağıtım aracılığıyla seyirciyle buluşacak olan Frankenstein adlı filmin "Cadılar Bayramı" na denk gelmesi sinema severler için güzel bir sürpriz oldu.

İşte filmin yapımcısından film ile ilgili özel notlar...

Marry Shelly’nin 1818 yılında yazdığı günden beri bir kahraman olmaktan ziyade,zaman zaman üzüldüğümüz zaman zaman sıkıntılarına hak verdiğimiz taraf tutamadığımız bir hikaye olmuştur her zaman.Bu sefer Frankenstein çok farklı bir hikaye ile karşımıza çıkıyor.

Bu hikayede 3 boyutlu yazıcı ile oluşturulan ve sonra öldü diye çöpe atılan Frankenstein.Daha Ayağa ilk kalkışı ile neyim ben? Beni kim yarattı?Bu dünyadaki görevim nedir? Gibi insani duyguları sergilemektedir. Ve daha önce izlediğimiz Frankenstein’lardan daha çok günümüze uygun bir film izleyeceğiz.

Hem en üst seviyede teknolojik hem de günümüze uygun olarak çekilmiştir. İçinde bir çok soruların olduğu bu film Frankenstein’ı hissetmemizi ve ilk defa olaylara birazda onun açısından bakmamızı sağlayacağı için izleyiciye ayrı bir keyif verecektir.

Ayrıca filmimizde çok net dikkat çeken konu felsefi olarak derinlik içermesi. Dünya,varoluş,insan, üçlemesi etrafında sorgulamaları yer almaktadır.Şimdiden keyifli seyirler diliyoruz. 

İŞTE FİLMİN GÖZ ALICI FRAGMANI...

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/KeDIqFtHEEY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.