Fulden Uras... ÖLÜMLE TEHDİT EDİLİYOR; 1 KİŞİ GÖZALTINDA!

Fulden Uras... ÖLÜMLE TEHDİT EDİLİYOR; 1 KİŞİ GÖZALTINDA!

Şarkıcı ve oyuncu Fulden Uras'ı ölümle tehdit ettiği iddia edilen A.A. gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'ne gelen Uras, "360 çocuğun manevi anneliğini yaparken böyle bir tehditle karşılaşmam beni derinden yaraladı" dedi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne yaklaşık bir ay önce başvuran Fulden Uras, Ankara'da kelebek hastalığı ile ilgili bir derneğin başkanı olan A.A. tarafından ölümle tehdit edildiğini söyleyerek şikayetçi oldu. Poliste ifade veren Fulden Uras, İstanbul'da kelebek hastalığı ile mücadele eden çocuklara yardımcı olmak için bir dernek kurduğunu, ancak 3 yıl önce Ankara'da bulunan benzer bir derneğin başkanı tarafından tehdit edildiğini söyledi.

POLİS LEVENTTE GÖZALTINA ALDI

Gasp Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada polis, A.A.'yı önceki gün Levent'te düzenlediği operasyonla gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemleri yapılan şüpheli, verdiği ifadesinde suçlamaları kabul etmeyerek kendisine komplo kurulduğunu iddia etti.  A.A.'nın "Ben kimseyi tehdit etmedim. Bana komplo kuruyorlar. Benim de onlarla ilgili şikayetlerim var. Ben suç işlemedim, kimseyi de ölümle tehdit etmedim" dediği öğrenildi.

fuldenuras_olumletehdit_aa_.jpg

FULDEN URAS EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NE GELDİ

Gayrettepe'de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelen Fulden Uras, şüpheliyi yakayan polislere teşekkür ederek, "Bu kişi Ankara'da dernek başkanı, bir kez karşılaşmıştık. Ben de İstanbul'da kelebek hastalığına yakalanan çocuklarla ilgili bir derneğin başkanıyım. Şu an 360 çocuğun ablalığını ve anneliğini yapıyorum. Çocukların yaralarını sarmaya çalışıyoruz. Böyle bir durumdayken tehdit edilmek beni çok üzdü" ifadelerini kullandı.

Fulden Uras sosyal medya hesabından da şunları yazdı;

Biliyorsunuz yaklaşık 4 yıldır Türkiye’de nadir görülen hastalık olan kelebek hastası çocuklarımızla ilgili sosyal sorumluluk çalışmaları yapıyoruz. Ancak anlaşılıyor ki bu çalışmalarımız ne yazık ki bazı kişilerin büyük ticari gelirler elde etmelerine engel olmaya başlamış ve kirli işlerini sekteye uğratmıştır. Biz Dernek olarak bu nadir görülen hastalıktan muzdarip olan çocuklarımız ve ailelerine biraz olsun moral vermek, yaşama biraz daha tutunmalarını sağlamak için yakın çevremiz, dostlarımız ve siz değerli yardımseverleri harekete geçirirken, ticari çıkarları olanlar bu durumdan rahatsız olmuşlar.
Önceleri çok ciddiye almıyorduk. Bir tehlike olarak görmüyorduk. Fakat yakın çevresinden öğrendiğimiz bilgilere göre beni ortadan kaldırma planları yapıyorlarmış ve bu bilgilerle de ilgili kişiler tarafından suç duyurusunda bulunulmuştur. 
Konu ne yazık ki basit bir tehdit ve taciz olmaktan çıkmıştır. Suç makinesi bir kişinin sizi ortadan kaldırmak istemesi demek benim için çok şey ifade ediyor. Bu insanlar bu acılı çocuklara destek olmamızın önünü kesebilmek için her türlü kötülüğü yapıyorlar. Tam 3 yıl dile kolay. 
Zaman içinde bana yapılan tehditler, tacizler artık yakın çevreme ve dostlarıma, aileme yönelmeye başlayınca şikayetçi olma kararı aldık. Bu kişi bu işleri tek başına yapmıyor. Arkasında destekçisi olan ve devlete yüksek fiyatlara medikal malzeme satan büyük firmalar var. Elbette adalet yerini bulacak. Biz tanınmış insanlar böyle tehditlere alışığız fakat ailem, yardımsever dostlarım ve iyiliksever insanların yaşamlarını tehditler altında bunaltmaya kimsenin hakkı olamaz. Bundan sonra hukuki süreçler işleyecektir. Emniyet birimlerimize ve Adaletimize güvenimiz sonsuz. Er geç gerçekler ortaya çıkacaktır. Hepimizin gönlü ferah olsun.Şahıs adli kontrol ve denetimli serbestlik şartıyla serbest bırakılmıştır ...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.