Funda Arar... ALBÜM MÜJDESİNİ BAŞKENT'TE VERDİ!

Funda Arar... ALBÜM MÜJDESİNİ BAŞKENT'TE VERDİ!

Sanat dünyasının güçlü seslerinden Funda Arar, Ankara’da olmaktan çok mutlu olduğunu söyleyerek başladığı konserinde duygusal şarkılarının yanı sıra seslendirdiği hareketli parçalarıyla da hem dans etti hem de hayranlarını dans ettirdi.

En sevilen şarkılarını alanı dolduran binlerce hayranıyla birlikte seslendiren sanatçı 10 Ağustos’ta piyasaya çıkacak yeni albümünün de müjdesini verdi.

Yeni albümden seslendirdiği parçalarla da sevenlerine sürpriz yapan sanatçı, yeni albümünün arabesk tadında bir albüm olduğunu ve çok özel parçalara yer verdiğini söyledi.

Bu parçalardan, bir dönemin dillerden düşmeyen şarkıları “Mutlu ol yeter” ve “Duyanlara, duymayanlara” konseri izleyenlerden büyük alkış aldı.

Konserinde Müslüm Gürses’ten “ Unutamadım”, Cem Karaca’dan “Ne olur ıslak ıslak bakma öyle”, Erkin Koray’dan,” Fesubhanallah”, “Arapsaçı”, “Esterabim”, Kayahan’dan “Odalarda ışıksızım” parçalarını da seslendiren Funda Arar ANKAmall’u hıncahınç dolduran binlerce hayranını geçmişten bugüne sanat yolculuğuna çıkardı; eskimeyen şarkılarla unutulmaz bir gece yaşattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.