Funda Arar...KIBRIS'A ÖZEL KIYAFET!

Funda Arar...KIBRIS'A ÖZEL KIYAFET!

Funda Arar Girne Rocks Hotel’de sevenleriyle buluştu. Ünlü sanatçı Kıbrıs’ın sıcak havasına tedbir olsun diye modacısına özel mini kıyafet hazırlattı.

 

funda.gif

Pop müziğin güçlü ismi Funda Arar, Girne Rocks Hotel’de cumartesi gecesi tek gecelik bir konser verdi. Hayranlarının büyük ilgi gösterdiği konserde sanatçı sevilen şarkılarını seslendirdi. Şarkılarını bunaltıcı sıcakta rahatça seslendirebilmek için, modacısı Songül Sarpbaş’a hazırlattığı mini kıyafeti ile de dikkat çeken sanatçı, sahnede güzelliği ve sesiyle adeta devleşti.

Üç günde üç konser…

Konser öncesi soruları yanıtlayan Funda Arar, üç günde üç aşrı şehirde üç konser verdiğini belirterek “Üç gün önce Beşiktaş’ın şampiyonluk balosunda sahneye çıktım. Ertesi gün ise Manavgat’ta halk konserinde binlerce kişiyle buluştuk ve ardından da Kıbrıs’a Rocks Hotel’e geldim. Faklı mekanlarda konserler vererek yoğun bir koşturma yaşadık. Ama bir sanatçı daha ne ister ki, bunlar tatlı koşturmacalar. Bu yıl leyleği havada gördük sürekli uçuyorum” dedi.

Harbiye konserinde “Dört Mevsim”i yaşatacak…

Yoğun konser temposu içinde ünlü sanatçı 16 Ağustos Çarşamba gecesi ise İstanbul,  Harbiye  Açık Hava Tiyatrosu sahnesinde önemli bir konsere çıkıyor. İstanbul’daki hayranları ile hasret giderecek olan sanatçı bu konserine özel bir de konsept belirledi. Konserin teması “Dört Mevsim” olacak ve sahne üzerinde şarkılarla mevsimler geçidi olacak. Sanatçı şarkılarını da bu konsepte göre sıraladı. Funda Arar, neşeli hüzünlü, çoşkulu, sıcak şarkılarını mevsimlere uyarlayacak bir repertuar da hazırladı. Sahnede mevsimler çeşitli malzemelerden oluşan dekorlarla hayat bulacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.