Funda Arar... 'LÜTFEN ARTIK KADINA ŞİDDET OLMASIN!'

Funda Arar... 'LÜTFEN ARTIK KADINA ŞİDDET OLMASIN!'

Bodrum Antik Tiyatro sahnesinde hayranlarıyla buluşan güzel sanatçı Funda Arar, hemen ardından Kuşadası Altın Güvercin'de sahne aldı.

Bodrum Antik Tiyatro BtcTurk PRO sahnesinde önceki akşam hayranlarıyla buluşan güzel sanatçı Funda Arar, hemen ardından Kuşadası Altın Güvercin'de sahne aldı.

Kerki Solfej’in düzenlediği 'Yaz Konserleri' kapsamında ilk gün Bodrum Antik Tiyatro'da sahne alan Arar, Songül Sarpbaş imzalı beyaz bir elbise ile sevenlerinin karşısına çıktı.

fundaarar-bodrum1.jpg

Repertuvarında yer verdiği "Neyse" parçasını okumadan önce sahneden seyircilere seslenen Arar, "Bu şarkı şiddet gören bütün kadınlarımıza gelsin.

Lütfen artık kadına şiddet olmasın" sözleriyle büyük alkış aldı. 

FUNDA ARAR GENÇLERE MUTLULUKLAR DİLEDİ!

fundaarar-bodrum2.jpg

Kız arkadaşına evlilik teklifi yapmak isteyen bir hayranını kırmayarak sahneye davet eden Arar, genç çifte mutluluklar diledi.

Konserinin ikinci bölümünde mavi bir elbise giyen başarılı sanatçı, programının sonlarına doğru hareketli şarkılarla müzikseverleri ayağa kaldırdı.

Ertesi gün Kuşadası Altın Güvercin'de sahne alan Arar, izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Her iki konserde de yaklaşık iki saat sahnede kalarak harika bir performansa imza atan Funda Arar, sevenlerinin yoğun isteği üzerine bis yaparak tekrar sahneye döndü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.