Funda Arar... ŞİMDİ TATİL ZAMANI!

Funda Arar... ŞİMDİ TATİL ZAMANI!

Şarkılarıyla hayranlarını mest eden Funda Arar Kıbrıs dönüşü oğlu Aras ile sömestr tatiline çıkacak. Sanatçı tatil için kış turizminin gözde mekanı Kartalkaya’ya gidecek.

Şarkıları kadar modacı Songül Sarpbaş’ın hazırladığı  kırmızı mini elbisesi ile de dikkat çeken Funda Arar yine güzelliği ile göz doldurdu.

Girne Rocks Hotel’de kendisini dinlemeye gelenlerin hem gözüne hem de kulaklarına hitap eden ünlü sanatçı, dönüşte kendisini büyük bir heyecanla bekleyen oğlu ile tatile çıkacağını söyledi.

Beş buçuk yaşında olan oğlu Aras’ı sömestr tatili için kayak yapmak üzere Kartalkaya’ya götüreceğini belirten sanatçı  “Aras’ta her çocuk gibi karla oynamayı çok seviyor.

Malum bu sene neredeyse hiç kar yağmadı. Arkadaşlarımızla birlikte Kartalkaya’da tatil yapmak için plan yaptık. Aras tatile çıkmak için dört gözle yolumu bekliyor” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.