Furkan Andıç... BUZ PİSTİNDE ADRENALİN PATLAMASI!

Furkan Andıç... BUZ PİSTİNDE ADRENALİN PATLAMASI!

Çok yakında Kardeş Çocukları projesi ile ekranlara dönecek olan başarılı oyuncu Furkan Andıç, bir otomotiv firmasının en güçlü modellerinin zorlu hava koşullarında test edildiği İsveç Arjeplog’a davet edildi.

Firma; Otomobillerin zorlu hava koşullarında test edildiği İsveç Arjeplog’ta tamamen donmuş göllerin üzerinde oluşturulan buz kaplı pistlerde gerçekleştirdiği sürüş deneyimi kapsamında, müşterilerini ve özel davetlilerini bir araya getirdi.

Dünyanın farklı bölgelerinden gelen kendi alanında göz önünde işler yapan ve sesini duyurabilen sınırlı sayıdaki çok özel davetlilerin yanı sıra Hollywood’un sevilen ismi Luke Evans da davetliler arasındaydı.

Başarılı aktör Luke Evans ve Türkiye’nin en gözde oyuncularından olan Furkan Andıç  donmuş göllerin üzerinde oluşturulan buz pistinde şoförlük kabiliyetlerini konuşturdular.

Kutup dairesine yakın Laponya bölgesinin gerçeküstü atmosferindeki buz pistte, sıfırın altında 20 dereceleri aşan soğuk havada yapılan sürüşlerde Furkan Andıç adrenalin dolu bir deneyim yaşadı.

Türkiye’den davet edilen tek isim olan Furkan Andıç yaşadığı deneyimin ardından “Bu kadar hızlı araba kullanabileceğimi ben bile bilmiyordum.

Müthiş bir deneyim.” diyerek heyecanını sosyal medya hesabındaki takipçileri ile de paylaştı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.