Furkan Palalı... ÇUKUROVA’YA BOMBA GİBİ GELİYOR!

Furkan Palalı... ÇUKUROVA’YA BOMBA GİBİ GELİYOR!

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın üçüncü sezonunda Furkan Palalı rüzgarı esecek!

Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanan ‘Bir Zamanlar Çukurova’, kadrosuna katılan yeni oyuncular ve sürpriz karakterlerle de adından söz ettirecek.

Yeni neslin en yetenekli isimlerinden Furkan Palalı da ‘Çukurova’ izleyicilerinin huzuruna çıkacak.

Karakteri için dizinin tüm bölümlerini izlemenin yanı sıra, döneme ait gazeteleri ve videoları da inceleyen Furkan Palalı, özveri ile hazırlandığı rolüne tamamen konsantre olarak Adana”da!

Üçüncü sezon çekimlerine Adana’daki setinde başlayan ‘Bir Zamanlar Çukurova’ ekibine kendi seti başlamadan erken dahil Furkan Palalı, hem her yeri gezdi, öğrendi hem de büyük ilgi gördü!

Adeta imza gününe dönen Adana’ya gelişinin ardından, Palalı’nın dizide hangi karaktere hayat vereceği ise şimdiden merak konusu oldu.

Adana’da ve Çukurova setinde olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen genç oyuncu, yeni sezonda Bir Zamanlar Çukurova izleyicilerini sürprizlerin beklediğini, pek çok kaderin yeniden değişebileceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.