Füsun Önal... 'GENÇ ERKEKLERE BAYILIYORUM!'

Füsun Önal... 'GENÇ ERKEKLERE BAYILIYORUM!'

Radyo Turkuvaz `da Hey Gidi Günler programının bu haftaki konuğu bayan cıvıl lakaplı sanatçı Füsun Önal oldu.

Ah Nerede,Senden Başka,Oh olsun gibi unutlumaz 45'liklerin sesi Füsun Önal hayatına ait çok özel itiraflarda bulundu.Anılarını anlattığı sırada sevilen sanatçı Kenan Doğulu canlı yayına bağlanarak büyük bir sürpriz yaptı.

Kenan Doğulu ,Füsun Önal için ne zaman enerjimi kaybetsem Füsun'a ulaşırım.O benim enerji kaynağım.Varlığı hayat veriyor insana diye konuştu.Ve beraber yaşadıkları konser anılarını paylaştı.Doğulu ;" Füsun'un giysilerini takılarını ben seçerim beraber uyumlu olalım diye,Füsun'un şarkısını okuduğum konserde çok eğlendik sahnede yerimizde duramadık,sahnede olduğumuzu bile unuttuk. dedi

Önal: "Beren ile Kenan birbirine çok yakışıyor."

Yayına bağlanan Doğulu'ya mutluluklar diledi

Erkek tarafı olarak Kenan'ın Berenle olmasından çok mutluyuz.Çok tatlılar.Nazar değmesiz diye dışarı çıkmayın diyorum anlara hep.Hep mutlu olurlar inşallah.

Usta isimler canlı yayına konuk oldu

Erol Evgin,Halit Kıvanç ve Haldun Dormen Hey Gidi Günler Programı canlı yayınına bağlanan diğer isimler arasındaydı.Ustalar hem anılarını paylaştı hem de dinleyicilere eğlenceli dakikalar yaşattı.

"Aldattım da Aldatıldım da?"

Tam bir flört kadınıyım.Lisedeyken üniversiteli ağabeylere aşık olurdum.Çok çapkındım.Beraber olduğum adamları aldattım evet.Duygumun bittiği yerde de ayrıldım.Aldatıldım da tabi.Mesela ilk eşim Atilla Özdemiroğlu ile beni aldattığı için ayrıldık.Sonra o kadınla da olmadı.Şimdiki eşiyle görüşüyorum ama.Aslında hayatıma giren tüm erkek arkadaşlarımla görüşüyorum hala.

"Tarık Akan ile flört ettik"

Kimse bilmez Atilla 'dan sonra Tarık oldu hayatımda.Gizlice yaşadık aşkımızı.O dönem tam yakalanmak üzereydik ki ikimizde yalanladık durumu ve konu kapandı gitti.Tarık benim için çok özeldir.

"Genç erkeklerden hoşlanıyorum"

Karşımdaki kişinin en az benim kadar enerjik olması gerekiyor.Bunun içinde genç olması tabi.Mesela Kenan Doğulu ya da Tarkan ile flört etmek isterdim.Evimin duvarlarında ikisinin resimler var hep.Ve hayatıma giren adamlar Tarkan ve Kenan'ı çok kıskanır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.