Füsun Su...''ŞAKA DEĞİL GERÇEK, KANSER KONSERE DÖNÜŞTÜ!

Füsun Su...''ŞAKA DEĞİL GERÇEK, KANSER KONSERE DÖNÜŞTÜ!

2012 yılında meme kanseri teşhisi konulan Füsun, tedavi döneminde transformal nefes terapileri ile birlikte çeşitli zihin dönüşüm sistemlerinin içerisinde kendini buldu.

Nefes çalışmaları  ve zihinsel dönüşüm sistemleri sonrasında sağlığına kavuşması ve değişim dönüşüm sonucunda yıllar önce, yarım bıraktığı müziğe geri döndü. Ve şimdi bu dönüşüm hikayesini DNA albümündeki şarkılarla anlatıyor.

Füsun, ODTÜ Mimarlık mezunu bir mimar ve aynı zamanda İstanbul Üniversitesi Müzikal bölümü mezunu bir müzisyen.

2003 yılında Füsun Coşkun ismiyle yayınladığı “Sarhoş” albümünden sonra ortalıklarda görünmüyordu. Şimdi müzik çalışmalarının dışında füsunSu, kadın-magazin sitelerinde güncel hayata dair  yazılar yazıyor.

FüsunSu, 'Derin’lerde kaybolmuştum. Yıllar içinde zihnimin baskın gürültüsü ve kalbimin sessiz çığlıkları arasında  yol  alıyordum.

Geçmişimi ve geleceğimi sorgularken yaşananların sadece an‘da varolduğunu keşfettim. Hayat şimdi ve şu an’dı. Fakat geçmişin Derin izleri, kim olduğumu unutturmuştu.

Değişimin sancılı,izlerinse çok Derin olduğunu görüyordum. Niyet’im sessizliğin içinde iki kalp atışımın arasında yerini buldu.

Ve o iki kalp atışımın arasında yalnızca bana ait olan, belki de çocukken bilip sonraları unuttuğum benim yolumun haritası vardı, Kalbimin yolu…Aşk... Aşk en saf Niyet’ti,sessizliğin kendisiydi. Derin, Niyet’im Aşk ile yürüyorum” diyor.

FÜSUN SU 'NUN DNA ALBÜMÜ 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.