Future Fashion Faces World... GERİ SAYIM BAŞLADI!

Future Fashion Faces World... GERİ SAYIM BAŞLADI!

Moda dünyasının en prestijli etkinliklerinden biri olan Future Fashion Faces World, dünyanın dört bir yanından moda tutkunlarını bir araya getirecek.

Favori Yapım’ın medya sponsorluğunda gerçekleştirilecek etkinlik, 23-30 Mart tarihleri arasında düzenlenerek moda dünyasının en iyilerini belirlemek için uluslararası bir platform oluşturacak.

Antalya'da 8. kez düzenlenecek olan uluslararası etkinlik, 30 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Gala Gecesi ile doruk noktasına ulaşacak.

Moda dünyasının geleceğini şekillendirecek olan mankenler, 23 Mart'ta Antalya Club Hotel Sera Deluxe’de başlayacakları kamp sürecinde yoğun bir hazırlık dönemine girecekler.

Gösterilerinde hem kadın hem de erkek modellerin yer alacağı etkinlikte, mankenler ülkelerini en iyi şekilde temsil etmek için podyuma çıkacaklar.

Katılımcı ülkeler arasında Bulgaristan, Estonya, Hırvatistan, Sırbistan, Romanya, Moldova, Karadağ, Gürcistan, Rusya, Güney Kore, Endonezya, Hindistan, Sri Lanka, Hollanda, Fransa, Moğolistan, Japonya, Brezilya, Meksika ve Türkiye yer alıyor. Bu ülkelerden gelen mankenler, dünya modasının nabzını tutacakları etkinlikte unutulmaz anlar yaşatacaklar.

Future Fashion Faces World aynı zamanda sektörlerinin başarılı isimleri de iş, cemiyet ve sanat dünyasının bir araya geldiği görkemli bir ödül töreniyle ödüllerini sahiplerine kavuşturacak.

Moda dünyasının geleceğini şekillendirecek isimleri bir araya getiren Future Fashion Faces World, sıra dışı tasarımlar ve ilham verici sunumlarla moda dünyasına yön verecek.

Moda tutkunları, etkinlik boyunca dünya moda trendlerini yakından takip edebilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.