Galatasaray Kulübü 1905 Kültür, Sanat ve Spor Derneği...  YILIN EN İYİLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ !..

Galatasaray Kulübü 1905 Kültür, Sanat ve Spor Derneği... YILIN EN İYİLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ !..

Galatasaray Kulübü 1905 Kültür, Sanat ve Spor Derneği’nin bu yıl ilkini düzenlediği “ Yılın En İyileri” ödül töreni, Four Seasons Otel’de gerçekleşti.

İki yıl önce, GS Kulübü çatısı altında faaliyete başlayan, kültür, sanat ve sporda başarılara imza atmış önemli isimleri gelecek nesillere anlatmak misyonuyla hareket eden 1905 Kültür, Sanat ve Spor Derneği, bu amaç doğrultusunda “Yılın En İyileri”ni ödüllendiriyor. Geçtiğimiz gün Four Seasons Otel’de, sanat, spor ve iş dünyasından önemli isimlerin katılımıyla, ilk ödüller sahiplerine verildi.

Dernek üyeleri tarafından seçilen adaylarda; sanat dalında Demek Akbağ, sporda Hamza Hamzaoğlu ve kültürde Ahmet Baysal yılın en iyileri olarak seçildi. Ödül gecesinde dernek başkanı Mesut Gümüştaş yaptığı konuşmada, “ Galatasaray ruhu, sadece sporda değil, hayatın her alanında başarı sağlamak, var olduğu toplumda katma değer yaratmaktır. Biz bu bilinçle, 11 yıl önce temellerini attığımız ve 2 yıl önce faaliyete başlayan 1905 Kültür, Sanat ve Spor Derneğimizle, sporun dışında sanat ve kültür hayatımıza da dokunmak istedik” dedi.

Etkinliğe Duygun Yarsuvat, Ahmet Baysal, Fani-Ünal Aysal, Hatice-Faruk Süren, Alp Yalman, Ali Dürüst, Abdürrahim Albayrak, Mensure-Dursun Özbek gibi cemiyet ve sanat hayatının tanınmış isimleri katıldı.

Galatasaray Açıkhava Müzesi Kuruluyor

Gümüştaş ayrıca, dernek olarak hayata geçirecekleri “Açıkhava Müzesi” ile ilgili bilgi verirken “dünya futbol tarihinde bir ilk olacak projemizi de ilk kez burada açıklamak istiyorum. TT Arena Ali Sami Yen Stadı’nda, spor, kültür ve sanat hayatımıza damgasını vurmuş, Galatasaraylı başkanlarımız, sporcularımız ve sanatçılarımızın heykellerinin yer alacağı; Başkanlar Yolu, Sporcular ve Sanatçılar Yolu, konseptindeki Açıkhava Müzemizi de ilk defa sizinle paylaşmanın heyecanını yaşıyorum” dedi.

Törende ayrıca, doğuştan görme engelli, Yeditepe Üniversitesi öğrencisi Murat Ulusan’a Galatasaraylı futbolcular tarafından imzalanmış forma hediye edildi.

Behzat Gerçeker yönetimindeki Enbe Orkestrası’nın verdiği konser ile gece son buldu…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.