Gamsız Hayat... MERT’İN AŞK OYUNU NASIL SONUÇLANACAK?

Gamsız Hayat... MERT’İN AŞK OYUNU NASIL SONUÇLANACAK?

Gamsız Hayat’ın, 8 Kasım Pazar akşamı 20:00’de Show TV’de yayınlanacak 3. Bölümü, her dakikası heyecan dolu birbirinden ilginç sahneleriyle soluk soluğa izlenecek.

 

“Gamsız Hayat”ın 3. bölümünde; Levent’in yıllar önce Mert’in annesi Asiye’yi hamile haliyle terk eden adam olduğu ortaya çıkmıştır. Henüz ikisinden başka kimsenin bilmediği bu sır, yıllar sonra büyük bir hesaplaşmaya yol açar. Mert ise kardeşi olduğunu bilmediği Kaan’la büyük bir çekişme içindedir.

Bu arada Ela’nın kendisine olan ilgisini fark eden Mert, bir aşk oyunuyla onu kendine bağlamaya karar verir. Amacı, Ela’ya olan aşkı yüzünden intihar etmiş görünen Tayfun Hoca’ya aslında ne olduğunu öğrenmektir.

Kaan’ın Mert’e kurduğu tehlikeli tuzak ise, onu Ela’yla daha da yakınlaştırır. Diğer taraftan Tayfun’un kritik ameliyatı yaklaşmaktadır. Bu ameliyat sonunda Tayfun’un kalbinin durması, Mert ve Ela’yı derinden sarsacak ve beklenmedik bir olaya sebep olacaktır.

EKRANLARIN EN SEVİMLİ “KÖTÜ”SÜ

Her hafta Pazar akşamları Show TV ekranlarında beğeniyle izlenen Gamsız Hayat’ta Kaan karakterini canlandıran Ahmet Rıfat Şungar dizinin en çok konuşulan ismi oldu.

Sevdiği kız uğruna elinden gelen tüm kötülükleri yapan Kaan karakterini son derece başarılı bir şekilde canlandıran Şungar, sosyal medyada “en sevimli kötü adam” ilan edildi.

ahmetrifatsungar_01.jpg

Dizinin ilk iki bölümünde aşık olduğu Ela uğruna yapmadığını bırakmayan Kaan rolünü adeta yaşayarak canlandıran Şungar, izleyicilerden “Bir kötüyü bu kadar çok seveceğimizi tahmin edemezdik” övgüsünü aldı.

AHMET RIFAT ŞUNGAR:

“KÖTÜYÜ OYNAMAK HOŞUMA GİTTİ”

Daha önce canlandırdığı rollerden çok farklı olan Kaan karakterini oynaması teklif edildiğinde çok heyecanlandığını belirten Ahmet Rıfat Şungar ise bu konuda şunları söyledi: 

“Kaan anne babasının yaşadıklarından da kaynaklı olarak sorunlu biri. Varlık içinde sevgisiz büyümüş bir genç diyebiliriz. Büyük kompleksleri ve bunları saklamak için maskeleri var. Bu maskeler de onu hataya sürüklüyor. Boyundan büyük işlere bulaşma konusunda fazla istekli ve şımarık biri. Kusurunu örtmeye çalışmak için kusursuzmuş gibi davranıyor. Kusurları kabahate dönüşüyor. Kaan için ‘kötü’ demek istemiyorum ama yaptıkları kötü şeylere sebep oluyor. Kaan kendi yalanlarına kendisi inanıyor. İnsanları kendi yalanına inandırabilecek kadar ileri gidiyor ama arkadaşları tarafından da seviliyor. Bu rolü oynamak çok hoşuma gitti... “

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.