Gaye Turgut - Deniz Evin... VENEDİK'TE AŞK!

Gaye Turgut - Deniz Evin... VENEDİK'TE AŞK!

2013’te birlikte rol aldıkları Beni Affet dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan ve kısa bir süre içinde de dünyaevine giren ünlü oyuncu çift Gaye Turgut ve Deniz Evin Avrupa tatiline çıktı.

ÜNLÜ ÇİFT AVRUPA'DA AŞK TAZELEDİ

Gaye - Deniz Evin çifti yoğun geçen sezonun ardından yorgunluklarını atmak için tatilde Avrupa’ya gitmeyi tercih edenlerden.

İlk durak olarak Hollanda’nın Amsterdam kentine giden Evin çifti, Dam Meydanı, Amstel Nehri, Madame Tussauds müzesi ve Body Worlds sergilerini dolaştı.

Sosyal medyanın en çok takip edilen çiftleri arasında gösterilen Gaye Turgut Evin ve Deniz Evin’in bir sonraki rotası Lüksemburg ve İsviçre’nin Zürich kentiydi.

Burada da birkaç gün geçiren aşıkların sosyal medya hesaplarında paylaştığı Alp Dağları manzaralı fotoğrafları dakikalar içerisinde beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Son olarak İtalya’ya da giden Gaye Turgut Evin ve Deniz Evin, Roma’da tarihi mekanları ve müzeleri de dolaştıktan sonra aşıklar şehri olarak bilinen Venedik’te gondolla yaptıkları kanal gezisi ile Avrupa turunu noktaladılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.