‘GAZİNO GECESİ’ İLE OTEL AÇILIŞI!

‘GAZİNO GECESİ’ İLE OTEL AÇILIŞI!

Türkiye’nin en hızlı büyüyen yerel otel zinciri Elite World Hotels’in bu yıl ikincisini düzenlediği “Elite World Gazino” başta turizm sektörü olmak üzere iş ve cemiyet hayatının ünlü isimlerini bir araya getirdi.

ELITE WORLD ASIA HOTEL AÇILIŞINI

‘GAZİNO GECESİ’ İLE KUTLADI

 

Elite World Asia Hotel’de nostaljik bir gece

Elite World Hotels’in Küçükyalı’da hizmete açtığı yeni oteli Elite World Asia Hotel’de 14 Kasım Çarşamba akşamı gerçekleşen geceye başta turizm sektörü olmak üzere iş ve cemiyet hayatından 600’ü aşkın konuk katıldı.

Ünlü komedyen Yavuz Seçkin’in eğlence dolu taklitleri ve sunumu ile başlayan organizasyonda gazino gecelerinin en zengin repertuarına sahip isimlerinden Mustafa Keser sahne aldı.

Konuklara unutulmaz bir gece yaşatan Mustafa Keser, gazino gecelerinin akıllara yer etmiş şarkılarını seslendirdi.

eliteworld_yavuzseckin.jpg

Dekorundan ikramlarına kadar her şeyin 70’li ve 80’li yılların gazino konseptine uygun olarak tasarlandığı gecede, konuklar nostaljik anlar yaşadı.

Ünsal Şınık: “Elite World Asia Hotel Anadolu Yakası’nın sembolü olacak”

Gecenin açılış konuşmasını yapan Elite World Hotels CEO’su Ünsal Şınık, hem Elite World Asia Hotel hem de yeni yatırımlar hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Elite World Asia Hotel’in benzersiz mimarisi, dekorasyonu ve hizmet anlayışı ile Anadolu Yakası’nın sembolü olacağını belirtti.

Dört konuğa Elite World Hotels’den ödül

Elite World Gazino gecesine katılanlar arasında bir de yarışma yapıldı. Sosyal medya üzerinden gerçekleşen yarışmayı kazananlara ödülleri takdim edildi.

Birinci olan davetli Elite World Marmaris Hotel’de gidiş dönüş uçak bileti dâhil 2 kişilik 1 hafta tatil kazandı.İkinci olan davetli Elite World Hotels’in mevcut 7 otelindeki Fit Life SPA&Health Center’da 1 yıllık üyelik, üçüncü olan davetli Fit Life SPA&Health Center’da 6 aylık üyelik, dördüncü olan davetli ise Elite World Asia Hotel’de yer alan The Grill Ocakbaşı’nda iki kişilik akşam yemeği ödülü kazandı.

İŞTE GECEDEN İLGİNÇ VE RENKLİ ANLAR;

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.