Genç Bi Şenlik... 21 YAŞ ALTI GENÇLERE SINIRSIZ EĞLENCE!..

Genç Bi Şenlik... 21 YAŞ ALTI GENÇLERE SINIRSIZ EĞLENCE!..

2015 yılından itibaren her yıl binlerce gencin katılımıyla gençlerin vazgeçilmez festivallerinden biri haline gelen, Türkiye'nin Tek Lise ŞenliğiBu yıl dördüncüsü düzenlenen ve Manga, Ed” 21 yaş altı gençleri sınırsız eğlencede buluşturdu

 Bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve Manga, Edis, Adamlar, Anıl Piyancı, İstanbul Trip ve Haluk Levent’in sahne aldığı şenliğe gençler büyük ilgi gösterdi.

EN SEVİLEN İSİMLER GENÇ Bİ ŞENLİK’TE YERİNİ ALDI!

Özellikle Ahbap Platformu ile beraber yaptığı yardımlarla gençlerin de sevgisini kazanan, rock müziğin sevilen ismi Haluk Levent, Türk alternatif rock müziğinin en başarılı gruplarından Manga ve An, Çok Çok, Dudak gibi parçaları, muhteşem sahne şovuyla milyonların kalbinde taht kuran Edis “Genç Bi Şenlik”te hafızalardan silinmeyecek performanslara imza atarak eğlenceyi doruklara taşıdı.

Türkçe rap müziğin yükselen genç yıldızlarından Anıl Piyancı, “Eski Dostum Tankla Gelmiş” ve “Rüyalarda Buruşmuşuz” gibi başarılı işleriyle bağımsız müzik sahnesinin en başarılı isimlerinden biri olan Adamlar ve Türkçe Rap’in sevilen grubu İstanbul Trip, festivalde sahne aldı.

İstanbul’un en köklü liselerini bir araya getiren ve biletleri aylar öncesinde tükenen “Genç Bi Şenlik ” te 21 yaş altı gençler doyasıya eğlendi.

ARALIKSIZ, TÜM GÜN SINIRSIZ EĞLENCE!

Koşanadam organizasyonun düzenlediği, 21 yaş üzerinin katılım sağlamadığı ilk etkinlik olan şenlikte, eğlence 13.00’te başlayıp gün boyu devam etti.

“Genç Bi Şenlik” te birçok eğlenceli etkinlik, VR deneyim alanı, atölye çalışmaları ve sürpriz isimlerle söyleşiler yer aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.