GENÇ ODASI TAKIMI İLE GENÇLERE TARZ KATIN!

GENÇ ODASI TAKIMI İLE GENÇLERE TARZ KATIN!

Doğru mobilya seçimleri ile genç odası, vakit geçirmek için keyifli bir hale dönüşebilir. Bebek odaları ve çocuk odalarından sonra genç odaları yetişkinliğe adım atan gençlerin çizgilerini belirlemesi için oldukça önemli rol oynar.

Genç Odası Takımı ile Gençlere Tarz Katın!

Yatak odaları genel olarak uykuya geçiş alanı olsa da gençlerin ders çalıştığı ve zamanlarının büyük bir kısmını bu odada geçirdiği söylenebilir. Bu nedenle odada geçirilen vaktin kalitesini, seçilen eşyaların kalitesi belirler.

Özellikle bu tarz odalarda ferah ve çok göz yormayan eşya seçimi önemli bir rol oynar. Bunun için genç odası seçimlerinde yatak, dolap, karyola gibi eşyaları bir arada kullanarak dağınık görüntünün önüne geçebilirsiniz.

Bu şekilde yer avantajı da sağlayabilirsiniz. Odaların büyüklüğü ve yapısı gereği tercih etmeniz gereken genç odası farklı modellerde olabilir. Küçük odalarda daha minimal tasarımlara yer verip kullanılmayan eşyalardan kurtularak daha geniş bir oda oluşturabilirsiniz.

Renk geçişleri, kullanım kolaylığı ve dayanıklı genç odası takımı seçimi ile keyifli bir kullanım sağlayabilirsiniz.

Ranzalı Genç Odası Modelleri Alandan Kazanabilirsiniz

Doğru mobilya seçimleri ile genç odası, vakit geçirmek için keyifli bir hale dönüşebilir. Bebek odaları ve çocuk odalarından sonra genç odaları yetişkinliğe adım atan gençlerin çizgilerini belirlemesi için oldukça önemli rol oynar.

Gençler, odalarında ders yapmayı keyifli hale getirebilmesi için ilk adımlardan biri de genç odası seçimi olabilir. Ahşap renklerinden oluşan çalışma masalı modeller ortak kullanılan odalar için doğru bir seçim olabilir. İki kişilik bir genç odası için ranzalı genç odası oldukça kurtarıcı bir rol oynar.

Farklı açılarla yerleştirilen yatak tasarımları sayesinde çocuklarınıza kendi kişisel alanları oluşturabilirsiniz. Bunun yanında ekstra dolap ve depolama alanı için yer açabilirsiniz. Merdiven bölmesinde çekmeceleri olan bir ranza ile kitap, çamaşır ya da çeşitli aksesuarlar için fazladan yere kavuşabilirsiniz.

Bu tarz modellerde bulunan çalışma masası sayesinde odanın diğer bölümünde sadece bir çalışma masası yerleştirerek yine fazladan alan açabilirsiniz.

Her Tercihe Göre Bir Genç Odası Bulabilirsiniz

gencodasi-gorsel1.jpg

Ranza kullanımına gerek duymadığınız odalarda, çocuğunuzun tarzına odaklanan tasarımlardan seçim yapabilirsiniz. Erkek genç odası dekorasyonu için off-road ya da otomobil tarzı macera ruhunu alevlendirecek modelleri düşünebilirsiniz.

Bu noktada dikkat etmeniz gereken detay; genç odası seçiminin ders çalışma sırasında dikkat dağınıklığına neden olmamasıdır. Dikkat sorunu yaratan bir diğer detay da dağınıklıktır. Ders zamanlarında bu dağınık alanda çalışmalarını etkiler.

Yataklardaki baza seçimleri ekstra bir depolama alanı yaratır. Kıyafetleri için minimal ölçülü ve içi geniş dolaplarla yerden tasarruf sağlarken, odada ferah bir ortam sağlar. Yatakları, çalışma masaları ile iç içe olan modellerle ferah bir alanı yaratırken, yine ekstradan kütüphane de kullanabilirsiniz. Bu kütüphane seçimleri ile de her an kitap olan odalarda kitap okuma şevkini de yaratmış olabilirsiniz.

Genç Odası ile Odalarını Yenilediğiniz Mutlu Çocuklar

gencodasi-gorsel2.jpg

Ara tatiller gibi zamanlarda yenileme işlerinizi rahatlıkla yapabilirken bu durumu odalarında vakit geçirecek gençlere yeni bir alan yaratmış olabilirsiniz. Kız çocuklarının zevkine hitap edecek kız genç odası için de farklı seçenekleri değerlendirebilirsiniz.

Renk ve malzeme seçimlerine de dikkat çekmek gerekirse sürgülü kapılar dar alanlar için kurtarıcı bir rol oynar. İçi çekmeceli dolapların kendini kapatma özelliği ile sert kapanmaların da önüne geçerken kullanımda ki kolaylıkları da değerlenmiş olabilirsiniz.

Genç odası modelleri ile renk uyumunu yakalamak sizi yormadan yapılırken sadece seçimlerinizi zevklerinize göre değerlendirebilirsiniz. Genç odası fiyatları marka model ve tasarımlara göre değişir. Fiyat konusunda ürünlerin boyutları da bir kriter olarak öne çıkar.

Uzun vade de kullanılması gereken genç odası mobilyalarının dayanıklı olması gerekir. Seçim yaparken kullanılan malzeme ve bağlantı aparatlarına da göz atabilirsiniz. Siz de çocuğunuzun yaşam alanını baştan yaratarak keyifli hala getirebilirsiniz.

Koçtaş web sitesinde her tarza göre bir model bulunur. Farklı tasarımdaki modellere çocuğunuz ile birlikte göz atarak, en sevdiği modeli hemen sipariş edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.