GENÇ RADYOCULAR İŞ BAŞINDA!

GENÇ RADYOCULAR İŞ BAŞINDA!

İstanbul'da farklı frekanslarda yayın yapan radyocular bir araya gelerek Reklam - Organizasyon ve Casting üzerine faaliyet gösteren Vitamin Ajans'ı kurdular.

İstanbul'da farklı frekanslarda yayın yapan ama dostluklarıyla sürekli gündemde olan radyocular bir araya gelerek Reklam - Organizasyon ve Casting üzerine faaliyet gösteren Vitamin Ajans'ı kurdular.

Piyasanın sevilen radyocuları ; Fatih AYDIN ( Radyo 34 ) , Mesut SEZGİN ( İstanbulun Sesi Radyosu ) , Murat KAYA ( Müjde FM ) ve Uğur BOZDAĞ ( Delta FM ) güçlerini birleştirdiler.. Aynı zamanda ekibin içerisinde bilgi ve birikimiyle ünlü organizatör Ahmet YILMAZ'da yer alıyor.

Casting alanında 2 ay gibi kısa bir sürede 3.000'i aşkın kişinin ajansa gelerek kayıt yaptırması genç patronların iştahanı kabarttı. Vitamin Ajans ; bunun yanında bir çok firmanın seslendirme ve medya satın alması , bir çok sanatçının menajerliği , gece eventları , fuar , konser, festival ,defile gibi alanlarda da hizmet veriyor.

Aynı zamanda radyo sahiplerinin de onlara reklam desteği sağlaması , 10 farklı radyoda tanıtım ve reklam çalışmalarının olması da ilgi çekici... Şimdilerde piyasada bulunan bir çok ajansı da geçecekleri konusunda iddialılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.