George Clooney...  REDDEDİLEN SERVET DEĞERİNDE GÜNLÜK TEKLİF!..

George Clooney... REDDEDİLEN SERVET DEĞERİNDE GÜNLÜK TEKLİF!..

60 yaşındaki ünlü aktör George Clooney, sektörde geçirdiği uzun süre boyunca 500 milyon dolarlık bir servet yapmıştı. Yeteri kadar parası olduğunu dile getiren Clooney, "Bir keresinde bir hava yolu şirketinin reklam filminde oynamam karşılığı tek bir gün için 35 milyon dolar teklif edildi. Geldim, evde eşim Amal ile konuştum. İkimiz de bu paraya çalışmaya değmeyeceğini düşündük ve teklifi reddetti

Amerikalı yönetmen ve oyuncu George Clooney (60), artık birçok kişi için servet sayılabilecek ödemeler önerilen projeleri bile elinin tersiyle itiyor.

Clooney, yakın zamanda böyle bir deneyim yaşadığını da verdiği röportajda açıkladı.

Yakında gösterime çıkacak olan "The Tender Bar" adlı filminin tanıtım faaliyetleri kapsamında The Guardian'a konuşan George Clooney, "Şu anda yeteri kadar paranız olduğunu düşünüyor musunuz?" sorusuna çarpıcı bir yanıt verdi.

GÜNLÜK 35 MİLYON DOLARLIK TEKLİFİ REDDETMİŞ!

Öncelikle, "Evet" diyerek, yeteri kadar parası olduğunu dile getiren ünlü oyuncu, ardından, "Bir keresinde bir hava yolu şirketinin reklam filminde oynamam karşılığı tek bir gün için 35 milyon dolar teklif edildi.

Geldim, evde eşim Amal ile konuştum. İkimiz de bu paraya çalışmaya değmeyeceğini düşündük ve teklifi reddettim." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.