Gerçek Kahraman... FRAGMANI YAYINDA!..

Gerçek Kahraman... FRAGMANI YAYINDA!..

İlk filmi "Hayal mi Gerçek mi?" ile hasılat rekorları kıran Youtuber Enes Batur’un yeni sinema filmi "Gerçek Kahraman”ın büyük merakla beklenen fragmanı yayınlandı.

Görsel efektleri, nefes kesen aksiyon sahneleri, kostümleri ve kahkaha dolu komedisiyle fragman izleyenleri etkisi altına aldı.
 
Eren Medya, TN Yapım veILS Vision ortak yapımı olan, yönetmenliğini Doğa Can Anafarta’nın üstlendiği, senaryosunuMurat Özsoy ve Büşra Karahan’ın kaleme aldığı,Enes Batur’un başrolleriÖmer Başdoğan, Altan Erkekli ve Damla Arslanp’le paylaştığı, aksiyon komedi türündeki "Gerçek Kahraman" 31 Mayıs’ta vizyona giriyor.

REKOR KIRDI!

“Gerçek Kahraman” ın resmi youtube sayfasında yayınlanan fragmanı 3 saatte 1.5 Milyon kişi tarafından izlenerek yine rekor sayıya ulaştı. Büyük beğeni toplayan fragramının yayınıyla film için heyrcan doruğa tırmandı.
 
GERÇEK KAHRAMAN’IN FRAGMANI NEFES KESTİ!
 
Enes Batur ve Ömer’in büyük bir skandala dönüşen haksızlığa karşı verdiği aksiyon ve komedi yüklü maceradan ilk ipuçları yayınlanan fragmanla seyirciyle buluştu.

Astronot olan Enes Batur’un uzaydan atladığı nefes kesen sahneyle açılan fragmanda kılıktan kılığa giren Batur’un performansı beğeni topladı.

Enes Batur, adının da kirletilmeye çalıştığı bir haksızlığa karşı çocukları korumak için arkadaşlarıyla atıldığı büyük macerayı konu alan film büyük bir kitle tarafından merakla bekleniyor.
 
Filmin kısaca konusu ise şöyle ; Enes Batur ve arkadaşları yaşanan büyük bir haksızlığı ortadan

kaldırmak için aksiyonu oldukça yüksek bir  maceraya girer.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.