Giray Altınok... EVLENDİ!..

Giray Altınok... EVLENDİ!..

Komedi programı “Buyur Bi’ de Burdan Bak” ile tanınan Giray Altınok ve meslektaşı Cansu Diktaş, 7 yıldır devam eden ilişkilerini nikâh masasına taşıdı. Çift, geçtiğimiz hafta sonu eğlenceli bir kır düğünüyle evlendi.

Oyuncu Giray Altınok evlendi. Altınok, 7 yıldır beraber olduğu meslektaşı Cansu Diktaş ile 14 Eylül Cuma günü nikâh masasına oturdu.

İstinye’de düzenlenen kır düğününde gelinin nikâh şahitliğini teyzesi Canan Cin, damadın şahitliğini ise çocukluk arkadaşı Ozan Çetiner yaptı.

330 kişinin katıldığı düğünde Cansu Diktaş, Begüm Salihoğlu imzalı bir gelinlik giydi. Giray Altınok’un tercihi ise Damat marka bir smokin oldu.

Gelinin makyajını Melis İlkkılıç, saçını ise No3 Kuaför’den Taner Kuyu yaptı.

ÜNLÜ İSİMLER KATILDI

Giray Altınok ile Cansu Diktaş’ın düğün töreni, sanat dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirdi. Düğüne katılanlar arasında Kemal Uçar, Cem Gelinoğlu, Başak Parlak, “Buyur Bi’ de Burdan Bak” oyuncuları ve yönetmen Ebru Yalçın da vardı.

Gecede eğlence geç saatlere kadar devam etti. Giray Altınok, merasim öncesinde hava şartları nedeniyle tedirginlik yaşadıklarını söyledi:

“Kır düğünü olduğu için yağmur bizi çok korkuttu ama sevenlerimiz sayesinde unutulmaz bir gece yaşadık.”

BALAYI KIŞA KALDI

Giray Altınok ve Cansu Diktaş, işlerinin yoğunluğu nedeniyle balayını erteledi. Çift, balayına kışın çıkacak ve motosikletle uzun bir İskandinavya turu yapacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.