Git Başımdan... GALA'YA BKM DAMGASI!

Git Başımdan... GALA'YA BKM DAMGASI!

BKM kökenli Şahin Irmak ve Bülent Emrah Parlak’ın yeni filmi ‘Git Başımdan’ın galası yapıldı. Eski sahne arkadaşları, oyuncuları bu özel günde yalnız bırakmadı.

Haber ve kamera; Selim ÖZTÜRK

Şahin Altuğ’un yazıp yönettiği; Şahin Irmak, Bülent Emrah Parlak ve Aslı Tandoğan’ın başrollerini paylaştığı ‘Git Başımdan’ filminin galası önceki gün Kanyon’da yapıldı.

BKM kökenli Irmak ve Parlak’ı eski sahne arkadaşlarından Murat Eken, Gülhan Tekin, Büşra Pekin, Ayşegül Akdemir, Hamdi Kahraman ve Aydan Taş yalnız bırakmadı. Burak Kut, Sadi Celil Cengiz, Burak Hakkı - Gülşen Patuk çifti ve Pelin Batu da galaya katılanlar arasındaydı.

Operasyon geçirdi

 

‘Ankara’nın Dikmeni’ dizisinde oyunculuğa adım atan Burak Kut, galaya eşi ve Gani Müjde’yle geldi. Alnında bant bulunan Gani Müjde, başından ufak bir operasyon geçirdiğini söyledi.
 

Davetsiz misafir

 

Gala gecesine en son gelen isim ise Saba Tümer oldu. Film başladıktan sonra salona giriş yapan Tümer, filmi izleyemeden sinemadan ayrıldı. Gala gecesinin olduğundan haberi olmayan sunucu, “Gelmişken galaya katılayım dedim, onu da izleyemedim” dedi.
 

İç sesini dinliyor

 

Çekimleri Datça ve Eskişehir’de gerçekleşen komedi türündeki film, iç sesini dinleyen Latif’in hikayesini anlatıyor.
 
İŞTE MAGAZİNKOLİK KAMERASINDAN FİLMİN GALASI
 
 
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.