Gizem Soysaldı... SEKSENLER DİZİSİNİN KADROSUNDA!

Gizem Soysaldı... SEKSENLER DİZİSİNİN KADROSUNDA!

Geçtiğimiz ay yönetmen Hüseyin Karabey ile dünyaevine giren Gizem Soysaldı, yeni sezonda büyük beğeni toplayan Seksenler dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Diziye Ceyda karakteriyle katılan Soysaldı, seyirciden de tam not aldı. Seksenler dizisine dahil olan güzel oyuncu, "Dizideki Ceyda karakterini çok sevdim.

Çok eğlenceli bir set, çekimler çok keyifli geçiyor. Ceyda, Gülden'in yani Ayşe Tolga'nın en yakın arkadaşı olarak İstanbul'a gezmeye geliyor ve Ahmet'e (Şoray Uzun) aşık oluyor. Biz çekimleri yaparken gerçekten çok eğleniyoruz.

Seyirci de Ceyda karakterini çok sevdi, bu yüzden çok mutluyum" diye konuştu. Daha önce Sensiz Yaşayamam isimli dizide oynayan ve sonrasında bir yemek programı olan Soframız'la Türkiye'de gezilmedik yer bırakmayan Soysaldı, son olarak Sonsuz Bir Gün isimli sinema filminde cezaevinde ölüm orucuna giren korsakoff'lu bir mahkumu canlandırmıştı.

Güzel oyuncu aynı zamanda "Açık Pencere" isimli tiyatro oyununun yanısıra Hareket Atölyesi'nin "Ahval" isimli bir tiyatro oyununda yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum