Gizem Tuncer...YENİ KLİBİ İÇİN ÖZEL DİYETE GİRDİ!

Başarılı türkücü Mahmut Tuncer’in popçu kızı Gizem Tuncer, “Tabu” adlı yeni bir single hazırladı. Şarkısını çıkarmadan önce diyete girdi ve 1 ayda 10 kilo verdi.

Mahmut Tuncer’in kızı Gizem 2017’de ilk albümünü çıkarmadan önce fazla kilolarından kurtulmak istemişti. 2.5 ayda 90’dan 50’ye düşmüştü.

gizem-mahmuttuncer.jpg

TABU’LARINI YIKTI 

Gizem, söz ve müziği Onurr’a ait olan ‘Tabu’ adlı yeni teklisiyle geliyor.

Sony Music etiketiyle yarından itibaren tüm dijital platformlarda yerini alacak olan Tabu’nun aranjesi ise Ozan Çolakoğlu imzasını taşıyor.

Şarkının video klip yönetmenliğini de Murat Joker yaptı.

‘HOPPALA GİZEM’ DİYECEKLER  

Yeni projesiyle görsel ve sanatsal olarak kendi içindeki tüm tabularını da yıktığını anlatan Gizem ¨Öyle ki ‘Tabu’yu dinleyen ve klibi izleyen herkes şarkının da içinde yer alan ‘Hoppala’ ifadesini bundan sonra bendeki sıra dışı değişim için kullanacak¨ dedi. 

Ali Rıza Özdemir’in makyajı, Görkem Öden’in kombinleri ve Sedat Temur’un saç tasarımlarıyla bambaşka biri olarak karşımıza çıkan Gizem’in bu çalışmasındaki fotoğraflarını da yine Murat Joker çekti.

KLİP İÇİN AYDA 450 YUMURTA  

Bu arada ‘Tabu’nun klip çekimi için fazla kilolarından kurtulmak isteyen Gizem, bir ay boyunca günde üç öğün yumurta yediğini ve her gün 1 saat koştuğunu belirterek ¨Kahvaltı, öğle ve akşam yemeği olmak üzere her öğünde sadece 5 yumurta yiyip Orçun Mehmet Çevik ile bolca spor yaparak bir ayda 10 kilo verdim¨ diye konuştu.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.