Gizem Yücelen... ÇANTA TASARIM YARIŞMASINDA FİNALDE!..

Gizem Yücelen... ÇANTA TASARIM YARIŞMASINDA FİNALDE!..

Türkiye tasarımda her alanda dünya çapında başarılara imza atıyor. Güzel bir haber de ABD’den geldi… Tasarımcı Gizem Yücelen yarışmaya katıldığı kategoride finale kalan 5 tasarımcıdan biri oldu...

Tasarım yarışması Independent Handbag Designer Awards’da 9 kategoriden birisi olan The UBM Best Handbag in Overall Style and Design kategorisinde finale kalan 5 tasarımcıdan birisi oldu.

Gizem Yücelen’e ait Hooop the Bag, 28 ülkeden 1500’den fala tasarımcı arasında finale kalan tek Türk tasarımı oldu. Yarışmada kazanan tasarımlar, 13 Haziran’da New York’ta gerçekleştirilecek olan final galasında ünlü tasarımcılar ve marka yöneticilerinden oluşan bir jüri tarafından seçilecek. Ancak tasarımlar bir yandan da internet oylaması ile halkın beğenisine de sunuldu. Aşağıdaki linkten finale kalan eserleri inceleyebilir ve beğendilerinize oy verebilirsiniz.

HAYDİ OY VERMEYE

https://www.accessoriesmagazine.com/cast-your-vote-for-the-2018-handbag-awards/

Yarışmada finale kalan Gizem Yücelen, tasarımın sürekli kendini yenileme gerektiren bir iş olduğuna dikkat çekerek; “Yarışmada kazanmayı elbette isterim. Bu bana, aileme ve ülkeme gurur verir. Ancak öte yandan finale kalmak da gerçek bir başarı. Halk oylaması sonuçlarını daha çok merak ediyorum. Tasarımları ustaların beğenmesi kadar halkın beğenmesi de önemli…” dedi. Yücelen, kadınların en sevdiği aksesuarlardan birisi olan el çantaları ile ilgili olarak bir Türk tasarımcısı olarak finale kalan 5 eserden biri olarak başarılı olmanın kendisine gurur verdiğini; 13 Haziran’da büyük ödülü alarak Türkiye’yi de gururlandırmak istediğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.