Gloria Gaynor... BODRUM'DAN BİR EFSANE GEÇTİ!

Gloria Gaynor... BODRUM'DAN BİR EFSANE GEÇTİ!

Son yıllarda yapılan yatırımlarla, en önemli turizm destinasyonları arasında yerini alan Bodrum dünyaca ünlü pop şarkıcısı Gloria Gayner’ı ağırladı.

 

 

Pop müziğin dünyadaki sayılı efsane isimleri arasında gösterilen ve dünyada “disko kraliçesi” olarak anılan Gloria Gaynor, Bodrum’da düzenlenen özel etkinlikte sahne aldı.

Bir gayrimenkul şirketinin özel davetlisi olarak Bodrum’a gelen Gloria Gaynor; 9 Ağustos’ta Bodrum Yalıkavak’ta düzenlenen organizasyonda sahneye çıktı.

 

 

 

Carlo Bernardini’den özel menü

Dünyaca ünlü şef Carlo Bernardini’nin etkinliğe özel olarak hazırladığı menüyle renklenen; DJ Murat Tokuz ve Jabbar’ın performanslarıyla bir müzik festivaline dönüşen gecede, müzikseverler Gloria Gaynor’ın şarkıları eşliğinde keyifli bir gece yaşadı.

1.000’e yakın davetlinin katıldığı ve Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur ve eşi Emine Timur’un ev sahipliği yaptığı geceye, Gökhan Avcıoğlu, Şentürk Fahralı, Suzan Toplusoy, Merih Turanlı, Ömer İşvan, Songül Sel, Ceylan Sohtorik, Melike Bülent Sabuncu, Hülya Turgut Eltemur, Beste Mustafa Yurttaş, Özlem Avcıoğlu, Hande Yılmaz, Tolga Sezgin gibi iş ve sanat dünyasının önde gelen isimleri büyük ilgi gösterdi.

 

 

 

“I Will Survive” ile pop tarihine geçti

 

 

40 yılı aşan müzik kariyerinde 20’nin üzerinde albüm çıkaran ‘disko kraliçesi’ Gloria Gaynor, 1978 yılında yayınladığı ve müzik tarihinin en başarılı parçalarından biri olarak kabul edilen “I Will Survive” isimli şarkısıyla, dünya listelerinde uzun süre bir numarada kalmayı başardı.

Şarkı, Türkiye’de de Ajda Pekkan tarafından “Bambaşka biri” adıyla Türkçe olarak seslendirildi ve uzun yıllardır farklı kuşaklar tarafından dinleniyor.

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.