Gökçe... "ÇEPEÇEVRE MÜZİK"TE GERİ DÖNÜŞÜM ÖNERİLERİ!

Gökçe... "ÇEPEÇEVRE MÜZİK"TE GERİ DÖNÜŞÜM ÖNERİLERİ!

Gökçe yeni şarkısı "Vazgeçmeseydin Keşke" ile her pazartesi akşamı TRT Kent Radyo İstanbul'da yayınlanan "Zeliha Sunal ile Çepeçevre Müzik" programının konuğu oldu.

Kendi şarkılarını yazıp söyleyen, poptan Balkan müziğine kadar bir çok farklı tarzı başarıyla sentezleyen Gökçe yeni şarkısı "Vazgeçmeseydin Keşke" ile her pazartesi akşamı TRT Kent Radyo İstanbul'da yayınlanan "Zeliha Sunal ile Çepeçevre Müzik" programının konuğu oldu.

Geri dönüşüm ve geri kazanıma verdiği önemle de bilinen Gökçe, "Çepeçevre Müzik"e, Zeliha Sunal'ın kendisi için atık malzemelerden tasarladığı şapka ve taçla katıldı.

Sanatçı, evinde plastik ve cam atıkları ayırdığını, kırılmış camları gazete kağıdına sardığını ve böylece kedilerin çöpleri karıştırırken yaralanmadığını söyledi. 

Rana Alagöz'ün 1976 yılında seslendirdiği "Herşey Bitmedi Bitemez" şarkısını yeniden yorumlayan Gökçe, Rana Alagöz'ün sürpriz telefon bağlantısıyla heyecanlı dakikalar yaşadı.

Şahika Tekand'tan aldığı oyunculuk-müzikal eğitiminden bahseden Gökçe, konserlerini ve müziğini engellemeyecek bir sitcom'da oynayabileceğinin sinyallerini verdi. 

Gökçe, kendi yapım şirketini kurduğunu ve "Vazgeçmeseydin Keşke" adlı yeni klibini yeni şirketinin çektiği haberini verdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.