Gökhan Gencebay... TAKSİCİ TERÖRÜ, BIÇAKLA YARALANDI!

Gökhan Gencebay... TAKSİCİ TERÖRÜ, BIÇAKLA YARALANDI!

Orhan Gencebay ve Sevim Emre'nin oğlu Gökhan Gencebay, taksi şoförü tarafından uğradığı bıçaklı saldırıda göğsünden yaralanarak hastane kaldırıldı.

Akşam saatlerinde Yıldız Posta Caddesinde Gayrettepe'ye yakın bir yerde içinde bulunduğu arabanın arkasında seyeren bir taksi şoförünün yavaş seyrettikleri için önce sözlü saldırısına uğrayan Gökhan Gencebay ve kız arkadaşı daha sonra taksiyi önlerine kırıp aniden duran taksi şoförünün bıçaklı saldırısına uğradı.

Taksisinden elinde bıçakla inen saldırgan şoför bıcağını direk Gökhan Gencebay'ın göğsüne saplarken kız arkadaşına da tehditler savurarak kaçtı. Olay yerinden kaçan ve sabıkalı olduğu öğrenilen taksi şoförü Balmumcu kavşağında polisler tarafından yakalandı.

Zanlının Beşiktaş İlçe Emniyet'te olduğu öğrenildi ve yarın sabah adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

HASTANEYE KALDIRILDI

Bıçak darbesiyle yara alan Gökhan Gencebay vakit kaybetmeden hastaneye kaldırıldı.

Şans eseri kaburgasına rastlayan bıçak darbesinin kalbine saplanmasından kurtulan Gencebay'ın yarasına dikiş atıldı. Acilde yapılan müsahale sonrası normal odaya alınan Gökhan Gencebay'ın sağlık durumu iyi.

Olayın ardından ailenin avukatı Ayşe Üstünel Dağdelen hastanede bir açıklama yaptı.

Avukat Dağdelen, "Daha kötü olabilirdi. Tam bir maganda dehşeti diyebiliriz. Çok kötü şeylerden bahsedebilirdik. Ucuz atlattık çok şükür" açıklaması yaptı.

gokhangencebay_bicaklandi_.jpg

Gece saatlerinde Gökhan Gencebay'ı İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu ziyaret etti.

Ziyareti esnasında Gencebay ailesine geçmiş olsun ve özür dileklerini sunan Aksu yaşanan olaydan çok üzgün olduğunu belirterek basın mensuplarına kısa bir demeç verdi.

gokhangencebay_bicaklandi_taksiciler.jpg

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.