Gökhan Kırdar… 10 YIL SONRA ALBÜM YAPTI; İLK KEZ ÜSKÜDAR’DA SÖYLEDİ

Gökhan Kırdar… 10 YIL SONRA ALBÜM YAPTI; İLK KEZ ÜSKÜDAR’DA SÖYLEDİ

Yerine Sevemem, Üstüme Basıp Geçme, Yağmur gibi unutulmayan şarkılar ile başyapıt olmuş film ve dizi müziklerinin yaratıcısı Gökhan Kırdar, Üsküdar Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen konserde sevenleriyle bir araya geldi.

Ünlü sanatçı, Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konserde, 15 gün sonra yeni albümünün çıkacağını müjdeledi. 10 yıl sonra ilk kez albüm çıkaracağı için heyecanlı olduğunu söyleyen Gökhan Kırdar ‘’Yeni albümüm ‘Aşkla Düşleyiş’ hem Türkçe hem İngilizce yayınlanacak. Beraberinde de konserler ve turnelere başlayacağız’’ diye konuştu.

 

Geçtiğimiz mayıs ayında geçirdiği rahatsızlık yüzünden sevenlerini korkutan Gökhan Kırdar, sağlık durumuyla ilgili de bilgi verdi. Şu an gayet iyi olduğunu söyleyen Gökhan Kırdar ‘’Tetkikler sonucu herhangi bir soruna, tehlikeli bir hastalığa rastlanmadı. Aşırı yorgunluktan olduğunu düşünüyoruz. Şu an çok iyiyim, büyük bir hızla çalışmalarımıza devam ediyoruz’’ dedi.

gokhan_kirdar_uskudar.jpg

Konser sonunda Kırdar’a teşekkür eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ise ‘Gökhan Kırdar ilklerin ismi. 90’lı yıllardan bu yana bir çok ilke imza attı. Kurtlar Vadisi’nin müziği milyonlara ulaştı. Müziğinde hem tarihimiz hem geleneklerimiz hem değerlerimiz hem de modern dünyanın sesleri var. Bu nedenle bugün bizlerle olduğu için kendisine çok teşekkür ediyoruz’’ diye konuştu.

Gökhan Kırdar, yaklaşık 2 saat süren konserde yeni eserlerinin yanı sıra unutulmaz parçalarını da seslendirdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.