Gökhan Özen...2016'YA HAVADA GİRECEK, KONSERE HELİKOPTERLE YETİŞECEK!

Gökhan Özen...2016'YA HAVADA GİRECEK, KONSERE HELİKOPTERLE YETİŞECEK!

Gökhan Özen, 31 Aralık gecesi, 2016'yı 2 ayrı ülkede, 3 ayrı şehirde 3 konserde binlerce hayranıyla birlikte sahnede karşılayacak.

"Hit Fabrikası" Gökhan Özen, konser maratonuna yeni yıl gecesinde de devam ediyor. 

2015 yazında çıkardığı "Maske" albümü ile listelerin zirvesinde yer alan Türkiye’nin en iyi besteci ve erkek vokallerinden Gökhan Özen, 31 Aralık gecesi sırasıyla Almanya Herten , Almanya Aachen Wurselen ve Belçika Temse 'de orkestrası ve dans grubu ile canlı performansıyla sahnede olacak.   

2016'ya Havada Girecek.  Konserlere Helikopter İle Yetişecek. 

Aynı gece 2 ülke, 3 şehirde sahneye çıkacak olan Gökhan Özen, konserlere zamanında çıkabilmek için gece görüşlü özel bir helikopter ile yolculuk yapacak. Saatler 00:00'ı gösterdiğinde yolda olacak olan Gökhan Özen, 2016'ya havada girecek.  

Yeni yıl gecesi konser programını sosyal medya hesaplarından "31/12/2015 aynı gece, 2 ülke, 3 şehir, 3 konser.

2016 yoğun geçecek." notuyla duyuran Gökhan Özen, aynı gece vereceği 3 konser için hazırlıklarına 20 kişilik ekibiyle birlikte son hız devam ediyor. 

Belçika'dan Malibu'ya... 

Yeni yıl konserlerinin ardından direk Los Angeles'a gidecek olan Gökhan Özen, önümüzdeki günlerde yayına girecek,"Maske" albümünün ikinci video klibi "Eski Defter"in çekimlerini gerçekleştirdiği Malibu'da, 2016'nın ilk ayını geçirecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum