Gökhan Özen...AVRUPA TURNESİNE BAŞLADI!

Gökhan Özen...AVRUPA TURNESİNE BAŞLADI!

Müzik kariyerindeki 10. yılını Başka isimli albümü ile kutlayan Gökhan Özen, yoğun istek üzerine çıktığı Avrupa turnesine Almanyada start verdi.

GURBETÇİ HAYRANLARINI MEST ETTİ

Yakışıklı star, coşku dolu anlara sahne olan konseriyle gurbette yaşayan vatandaşlarımıza unutulmaz bir gece yaşattı. Kölndeki konserde, sanatçıya binlerce hayranı eşlik etti.

Gökhan Özen, unutulmaz gecede eski ve yeni albümlerinden oluşan şarkıları ile binlerce kişiyi muhteşem bir müzik ziyafetiyle coşturdu. Konserin zirve noktası ise sanatçının, son klibini çektiği, sözü ve müziği Nazan Öncele ait olan Sitemkar şarkısını yoğun ısrar üzerine 3 defa ardı ardına söylemesi oldu.

Sezen Aksu, Şehrazat ve Nazan Öncel gibi özel isimlerin şarkılarını kendine has yorumuyla renklendiren Gökhan Özen, albüm için Amerika'dan Avrupa'nın birçok şehrine kadar önemli müzik adamlarıyla, stüdyolarında uzun mesailer harcayarak 3 yıl boyunca çalıştı. Sanatçı, 16 şarkının yer aldığı albümde sözü ve müziği kendisine ait olan yeni şarkıları ile de sevenlerine dillerden düşmeyecek melodiler armağan ediyor.

Uzun zamandır beklenen Avrupa turnesine İngiltere, Hollanda, Almanya, Avusturyada vereceği dizi konserlerle devam eedeceğini belirten Özen, Kölndeki konserden sonra yaptığı açıklamada Gurbetçi hayranlarımla nerede olursa olsun bir araya gelmek ve şarkılarım aracılığıyla duygularını paylaşmak, benim için muhteşem bir duygu. Şimdi sırada diğer Avrupa şehirleri var. dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.