Gökhan Özen...EVLENECEK ÜNLÜLERE ÖĞÜT VERDİ!..

Gökhan Özen...EVLENECEK ÜNLÜLERE ÖĞÜT VERDİ!..

Gökhan Özen, konuk olduğu radyo programında Michael Kuyucu’ya prodüktörlükten sonra sinema filmi çekmeye karar verdiğini söyledi.

Çekeceği sinema filminin hem oyuncusu hem de yapımcısı olmaya hazırlanan Gökhan Özen, “ büyük ustalara saygım sonsuz, onlarla yarışmak haddim değil” derken iddialı bir film hazırladığını söyledi.

Bu film için senaryolar üzerinde çalıştığını söyleyen Gökhan Özen, filmin sanılanın aksine klasik bir aşk filmi olmayacağını, filmin kendisi üzerine kurulu bir sinema filmi olmayacağını söyledi ve bu filmde birden çok başrol oyuncusu olacağını söyledi. 

Bekar Popçulara ve Evlenen Ünlülere Mesaj 

Michael Kuyucu , Gökhan Özen’e son zamanlarda ünlülerin evlendiğini hatırlattı ve bunun ünlülerin kariyerinde bir risk olup olmadığını ve kendi evliliğinin kariyerini etkileyip etkilemediğini sordu. Gökhan Özen programda “herkese evlenmeyi öneriyorum” dedi ve şöyle devam etti: “

Açık söyleyeyim evliliği tavsiye ediyorum. Korkan varsa, ünlü olan tanınan sevilen diğer sanatçı kardeşlerime ve arkadaşlarıma şunu söylüyorum: Hiçbir sorun yok, hiç korkmayın bu hesaplara girmeyin, hayatta evet sanatçısın, bir kariyerin şöhretin var ama bir insani yönün var, o insanı yönünü kaybetmemek adına aile kurmak çok önemli.” Diyerek evlilikten korkan ünlülere mesaj gönderdi. 

Dört Yıl Sonra Best Of Albüm Geliyor 

“Maske” albümünde yer alan şarkıların tamamının çok beğenildiğini ve bu albümde yer alan en az yedi şarkıya klip çekmek istediğini söyleyen Gökhan Özen, dört yıl sonra müzik kariyerinin yirminci yılında bir best of albüm yayınlayacağını söyledi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.