Gökhan Özoğuz... 'GERÇEK VATANSEVER OLMAK NE KADAR ZORMUŞ!'

Gökhan Özoğuz... 'GERÇEK VATANSEVER OLMAK NE KADAR ZORMUŞ!'

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, Ali İhsan Yavuz hakkındaki sözlerinden sonra kendisine yöneltilen eleştirilere sosyal medya hesabından cevap vererek, "Düşünce değişmez doğuştan bellidir kumaşımız." ifadelerini kullandı.

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, sosyal medya hesabından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'un haberini paylaşıp, "Hani insan yalan söylerken bir İfade oturur suratına , onu hemen anlarsınız. Bir de merak ediyorum ; Dünyanın neresinde bir Cumhurbaşkanı belediye başkanlığı seçiminde parti bayraklarının üstündeki resimde adayın yanında yer almıştır? Allah yalan söyleyenleri sevmez cezalandırır!" sözlerinden sonra kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi.

gokhanozogu_akppaylasim.jpg

"DÜŞÜNCE DEĞİŞMEZ, DOĞUŞTAN BELLİDİR KUMAŞIMIZ"Sosyal medya hesabından gündeme dair fikirlerini paylaşan Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, eleştirilere yanıt verdi.

gokhanozoguz_akppaylasim1.jpgPaylaşımlarıyla ilgili sosyal medyada, jüri üyesi olduğu programı bıraktıktan sonra konuşmaya başladığı ve duruşunu değiştirdiği yönünde eleştirilen Özoğuz, bu eleştirilere yine sosyal medya hesabından açıklık getirdi.

Özoğuz, "Bazı arkadaşlar 30 senelik müzik serüvenimdeki duruşu TV programından ayrıldıktan sonra yazdığımı düşünüyorlar.

Sosyal medyaya giriş sebebim artık röportaj yapmayıp kendi düşüncelerimi buradan paylaşabileceğime karar vermemdendir. Düşünce değişmez doğuştan bellidir kumaşımız" diyerek son dönemde neden sosyal medyada aktif olduğunu açıkladı.

gokhanozoguz_akppaylasim2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.