Gökhan Özoğuz...'İSPATLASINLAR MÜZİĞİ BIRAKIRIM!'

Gökhan Özoğuz...'İSPATLASINLAR MÜZİĞİ BIRAKIRIM!'

Tarkan ile birlikte Kaz Dağları'nda arsa satın aldığı ve üzerine villa inşa ettiği iddia edilen Gökhan Özoğuz, sosyal medya hesabından bu iddiayı ortaya atanlara 'hodri meydan' dedi.

Geçtiğimiz gün Zeytinli Rock Festivali'nde "Kaz Dağları hepimizin" pankartını açarak gündeme gelen Gökhan Özoğuz, bugün o anlardan bir fotoğrafını paylaştı.

Özoğuz, hakkında "arsa ve villa" söylentilerini çıkaran kişiler için de paylaşımın altına not düştü.

Özoğuz, Kaz Dağları'nda arsa ve villasının bulunduğu haberlerini ortaya atanlara bu paylaşımın altında cevap verdi. Ünlü rockçı, "Hodri meydan" diyerek şu açıklamalarda bulundu:
 
Tapular ortaya çıktı sesler kesildi
 
"Bu Zeytinli Rock Festivali'nde açtığımız, bugün de ülkedeki yalanı riyayı besleyen medya sahtekarlarının yayınladığı "Kaz Dağları’nda tapular ortaya çıktı sesler kesildi" haberi. Sesler kesildi derken? Haber yaparken gündemden haberleri yok.'
 
İspatlasınlar müziği bırakacağım
 
 "Kaz Dağlarındaki söyledikleri 800 dönüm arsa villa vs. İspatlasınlar müziği bırakıcam. Ama ispatlayamazlarsa o iğrenç medya nifak yuvasını kapatacaklar. Varsa maçaları hodri meydan."
 
Kaz Dağları'na sessiz kaldığı söylenmişti
 
 Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve gündeme dair konulara dair yaptığı eleştiriler nedeniyle konuşulan Özoğuz'un Kaz Dağları'na beklendiği gibi tepki vermemesi, hakkında orada villasının ve arsasının bulunduğu haberlerini ortaya çıkarmıştı.
 
Keşke ben de bilseydim
 
Gökhan Özoğuz, geçtiğimiz günlerde de konu hakkında şu ifadelere yer vermişti: "Aaa benim Kaz Dağları'nda Villam mı varmış ah bee keşke ben de bilseydim.'
 
"Yalan çok kötü bir şey! Yalan iftira daha sert bir şey! İnsan hakkı yemek o inançlı olanlarınızın bildiği üzere en serti! Ülkenin doğasına sahip çıkanlara bir anda villa yalanlarıyla gündem? Ayıp ayıp.'

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.